Maximum középfokú végzettségűek! Mennyit kerestek nettóban?
Figyelt kérdés
Írjatok meg a végzettségeteket, és a korotokat, nemeteket is!
illetve melyik településröl van szó?
Csak Mo-n dolgozók írjanak!
2018. okt. 31. 12:19
2/10 anonim válasza:
Gimnáziumi érettségi, netto 140 ezer jelenleg ügyfèlszolgálat, asszisztensi munkakörben is ennyi volt. Bp
N23
5/10 anonim válasza:
Gimnáziumi érettségim van, plusz egy félbehagyott egyetem. Annyit mondok, hogy forintra átszámítva hét számjegyű havonta.
Budapestről dolgozom, de távmunkában. Külföldi a cég.
28 vagyok és férfi.
6/10 anonim válasza:
mo-rol 450 nettoval jottem el (erettsegi plusz felsofokuval egyenerteku szakkapesites)
7/10 anonim válasza:
BP-hez közeli kisváros elektronikai területen technikus vagyok. Műszaki szakközéppel (elektronika-elektrotechnika szakirány) 320 eFt nettó.
8/10 anonim válasza:
Középfokú műszaki, Nógrád, nettó 140
22/f
9/10 anonim válasza:
Érettségi,azután szerszámkészítő szakma. 7. Éve szerszámkészítőként dolgozom. Esztergom, 300.000- 420.000 . 26/F
10/10 anonim válasza:
érettségi és borbély nettó 400-450
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!