Sokat olvastam róla hogy mire lesz szükség biztosan a jövőben. Sokan azt írták hogy katonára már nem lesz, igaz ez? Én rendőr lennék.
Figyelt kérdés
2018. okt. 29. 21:54
1/8 anonim válasza:
Ez baromság. Miért ne lenne szűkség katonára?
3/8 anonim válasza:
Kik azok a sokak? Mert ez ritka nagy baromság... a jövőben inkább még többre lesz szükség, már most látszik a nagyhatalmak közötti katonai "izmozás". Ez csak fokozódni fog.
4/8 anonim válasza:
Mielott valaki amellett kardoskodik, hogy persze, hogy lesz, ajanlom a dronok, drontankok, robotkatonak (akar human, akar egyeb formaban) illetve a mesterseges intelligencia fejlodeset az elmult 5 evben.
Aztan gondoljon bele, hogy vajon 10-20 ev mulva hol fognak tartani. Es ez meg csak kozeptav, kozel sem egy eletnyi idoszak.
5/8 anonim válasza:
"dronok, drontankok, robotkatonak" ez mind drága holmi. Az emberélet pedig olcsó, mivel kifogyhatatlan tartalékok vannak. Leginkább az olyan országokban, mint Kína, India...
6/8 anonim válasza:
#5, ez tenyleg igaz, de biztos, hogy ilyen feltetelekkel valaki szivesen valasztja az agyutoltelek szerepet? :)
7/8 anonim válasza:
Egy felmérés szerint 2120-ra az EU lakosságának 5%-a lesz fehér ember és 52%-a muszlim, a vallásuk viszont kötelezi őket a hódításra és a hitetlenek megölésére, tehát lesz szükség katonára a jövőben is a fehér ember maradékának a levadászására. Szerencsére engem már ez nem fog érinteni!
8/8 anonim válasza:
"Egy felmérés szerint 2120-ra az EU lakosságának 5%-a lesz fehér "
Biztosan valós és komolyan megalapozott felmérés volt :D Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de a muszlimok nagy része is "fehér" ember, tehát europid típus.
#6-os: ez nem választás kérdése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!