Kapcsolat + óceánjáró?
3 éve vagyunk együtt, most van lehetőségem óceánjárón dolgozni. Szerintetek megerősíti vagy gyengíti a kapcsolatot?
Félek, mire hazaérek megváltozik a kapcsolatunk.
A lány nem kicsapongó, megbízható és őszinte. Jól megvagyunk, nem sokat bulizik, inkább otthon ülős.
Mennyi időre mégy most mégy szezon közbe? vagy jövőre amikor indul? Most amúgy szted erre nekünk mit kéne mondani? :D
nem ismerünk se téged, se őt, ha szeret, és te is , nyilván kitartotok egymás mellett/ért, és nem lesz semmi gond, ha viszont nem akkor nem... tőletek függ.
Amúgy grat hozzá , mármint a hajókázáshoz , én még egyelőre csak folyamin voltam de én is szeretnék óceánjáróra is kijutni.
A távolság a szerelemnél olyan, mint a szél a tűznek: a kis lángot elfújja, a nagyot felerősíti.
Én a saját tapasztalatomat csak tudom elmondani. Én fél évre mentem külföldre egy egy éves kapcsolatból. Hiába találkoztunk havonta, de mikor hazajöttem, akkor már nem volt az igazi: rá fél évre szétmentünk.
Kívánom nektek, hogy nálatok inkább megerősítse a kapcsolatotokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!