Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincs érettségim, viszont van...

Nincs érettségim, viszont van nyelvvizsgám és okj-s képzettségem. Lenne esélye, hogy felvegyenek a munkahelyre, ahol az elvárás az én okj-s képzésem és az angol nyelvtudás, de az érettségi is?

Figyelt kérdés

még 11-ben letettem előrehozottan az angol érettségit ha esetleg ez is számít, illetve több okj-s képzésem van mint az elvárás ha ez esetleg javítana az önéletrajzban az összképen.

(valaki biztos kérdezni fogja, ezért leírom: azért nincs érettségim, mert eddig 2-szer nekifutottam, és a történelmen buktam el mind a kétszer. nem hiszem, hogy harmadszorra lenne értelme neki kezdeni, ha középsuliban, majd pedig felnőttként esti tagozaton sem sikerült.)

2018. okt. 25. 16:18
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy koncentrációs problémáid vannak, illetve nem tudod, hogyan kell jól tanulni a történelmet.

Ha megtanulod az atlasz megfelelő használatát, nagyon sokat segíthet középszinten.

Én mindenképp nekifutnék még egyszer a helyedben, nem egy nagy kunszt.

Találd meg magadban a hibát, és menni fog!

2018. okt. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!