Ha álláshirdetés felhasználói szintű MS Office ismereteket kér, többnyire azt is jelenti, hogy tudni kell az Excelben nehezebb függvényeket is? Vagy csak a könnyebbeket? Vagy még azt se várják el, vagy mondják, hogy "Azé' legalább jó lenne. "?
Excel felhasználói szintű ismeretek manapság:
Egyszerű függvények: fkeres, ha, összefűzés, duplikációk szűrése, hónap, nap, stb. ill.ezek kombinációja
Szerkesztés/cellaformázás
Táblázat a táblázatban
Diagrammok közül mindegyik
Kimutatástáblázat és diagram
Nyomtatási kép
Beágyazott objektum oda-vissza más MS Office program
Köszönöm, ezt a sort
"Egyszerű függvények: fkeres, ha, összefűzés, duplikációk szűrése, hónap, nap, stb. ill.ezek kombinációja"
Nem teljesen értem
De hát akkor csak nagyon alapokat értenek alatta vélhetően, ugye?
Hogy pl kitöltöm a táblázatot, meg összeadom függvénnyel, meg átlagolok; aztán készítek belőle egy diagramot, ugye? És máris felhasználói szinten vagyok? Meg pl talán kivonás lehet még; vagy na jó, még hogy keressem meg, hogy pl az egész táblázatban mondjuk hol 7 az érték? Szal akkor ez még kell, ez még beletartozik? Meg a kivonás pl? Ezeket majd azért átnézegetem, ha meg nem megy akkor majd asszem kérek itt segítséget:)
Ja és ment a zöld:)
Kivonás meg összeadás alapfeladat, nem függvény
Alapfüggvények
Szum, átlag, fkeres, ha, és, min, max, darabteli, stb
Itt vannak kb összefoglalva: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!