Diákmunkával mennyit kell/lehet dolgozni és mennyi pénzt lehet keresni?
Diákmunka alatt mit értesz?
Diákmunka munkajogilag nem létező fogalom, tehát azért kérdezem, hogy miként válaszoljak a kérdésedre.
Milyen jogviszonyban dolgoznál? Diákszövetkezeten keresztül vagy sem? Milyen suli? Közép-, vagy már felsőfokú?
Valamint a többi diáktól vársz beszámolót a tapasztalataik alapján, vagy "jogilag" szeretnél választ kapni a kérdésedre?
Saját tapasztalatok,fejér megye
Diákszövetkezet
Gyorsétterem netto 900 forint órabér szar meló utáltam,heti 1.2 napot jártam be 8 órába,ösztöndíj kiegészítőnek elment de hó végére elfogy ha nem spórolsz keményen,
Hipermarket raktári munka kb 900-1100 forint netto,22:00 utàn éjszakai+délutáni bónusz is jár de a munka nehéz ha nem tesznek jó részlegre,viszont többet keresel mint egy ott dolgozó :D én sajnos vagy nem sajnos 18 évesen kezdtem diákmelózni és 1 èvig se csináltam,iskola mellett szakmámba jártam el maszekolnk amivel halálra tudnám magam keresni ha annyiszor mennék amennyiszer időm engedné suli, edzés mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!