Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkával mennyit kell/lehe...

Diákmunkával mennyit kell/lehet dolgozni és mennyi pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés

2018. okt. 20. 03:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Diákmunka alatt mit értesz?

Diákmunka munkajogilag nem létező fogalom, tehát azért kérdezem, hogy miként válaszoljak a kérdésedre.

Milyen jogviszonyban dolgoznál? Diákszövetkezeten keresztül vagy sem? Milyen suli? Közép-, vagy már felsőfokú?

Valamint a többi diáktól vársz beszámolót a tapasztalataik alapján, vagy "jogilag" szeretnél választ kapni a kérdésedre?

2018. okt. 20. 04:49
 2/3 anonim válasza:
Ha szövetkezeten keresztüli munkára gondolsz akkor abban van tapasztalatom. Nagyjából olyan 130-150 000 ft körül kereshetsz (Dél-Alföld) 1 havi 8 órás napi munkával.A munka nehézsége fügf ugyebár a protekciótól, mert ha apuci az igazgató akkor semmi munkával keresed meg, ha nincs protekció akkor meg szenvedős is tud lenni. (Sajnos tapasztalatom alapján mindenhol így van) Nincs megszabva mennyit kell dolgoznod (nem is szabhatják meg), de ugye ha nem dolgozol nem kapod meg érte a béred. A munkáltatók se szeretik ha valamit elvállalsz és nem teljesíted, de "diákmunkával" nem tudnak érte szankcionálni ha nem mész be dolgozni 3 nap után.
2018. okt. 20. 15:55
 3/3 anonim válasza:

Saját tapasztalatok,fejér megye

Diákszövetkezet

Gyorsétterem netto 900 forint órabér szar meló utáltam,heti 1.2 napot jártam be 8 órába,ösztöndíj kiegészítőnek elment de hó végére elfogy ha nem spórolsz keményen,

Hipermarket raktári munka kb 900-1100 forint netto,22:00 utàn éjszakai+délutáni bónusz is jár de a munka nehéz ha nem tesznek jó részlegre,viszont többet keresel mint egy ott dolgozó :D én sajnos vagy nem sajnos 18 évesen kezdtem diákmelózni és 1 èvig se csináltam,iskola mellett szakmámba jártam el maszekolnk amivel halálra tudnám magam keresni ha annyiszor mennék amennyiszer időm engedné suli, edzés mellett

2018. okt. 21. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!