Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet kezdeni egy csomó...

Mit lehet kezdeni egy csomó összegyűlt önéletrajzzal?

Figyelt kérdés
- Nem a hivatalos verzió érdekel, meg az adatvédelmi törvényt, azt már ismerem.
2010. jún. 24. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Hétvégi telek - szalonnasütés - gyújtós.

Cserépkályha - gyújtós.

Kandalló, lemezkandalló - ott egyszerre is elmehet.

2010. jún. 24. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Na nehogymán egy volt HR-esnek adjunk tanácsokat, hogy kinek adja el az adatvédelmi törvény, meg az érintettek beleegyezése nélkül az emberek önéletrajzát.

Mivan HReske, kirúgtak? Vagy mellékes lenne?

2010. jún. 24. 13:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Nézd már a zsírmájút :D

Nem vagyok HR-es .

Csak érdekelne, hogy mihez kezdenek a különböző cégek az adatokkal!!

Jóideje figyelek már, és tanulmányozok, és 10 ből 9 állásajánlat adatgyüjtés!

Előrejelzés, elemzés készül belőlük? vagy mi?

Pla legújabb trend, ha körbenéztek az állásoldalakon, hogy az összes munkaerőközvetítő Gépészeket meg operátorokat keres, de országszerte több helyre is, mintha szeptemberben 10 új gyár nyílna itt Magyarországon!

Úh kötekedés helyett gondolkodjunk már, és dobjuk össze az agyat, hogy miért lehet ez?

2010. jún. 24. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Pl itt van ez a Trenkwalder nevű cég!

Ismerősök közül akik között van egyszerű embertől a jogászig, küldtünk már kb 10-15 önéletrajzot nekik különböző állásokra, és soha egyikre sem érkezett megkeresés tőlük!!

2010. jún. 24. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó, akkor visszavonom.

De akkor is pont ehhez kezdenek vele, amit rólad feltételeztem. Eladják őket, részben állásközvetítő cégeknek, másrészt meg reklámcégeknek, hogy a benne szereplő címekre, telefonszámokra egy csomó kéretlen reklámszemetet meg sms-t küldjenek.

Nem kell részleteznem, hogy megvetem ezt a mentalitást. Az még nem zavarna, ha tényleges munkaadóknak továbbítanák ezeket, mivel az álláskeresőt végülis nem érdekli, hogy az eredeti cégnél kínálnak-e neki állást, vagy pedig egy más, szakmabeli cég kínálna neki hasonló ajánlatot. De hát, pont hogy nem ezt csinálják, hanem azt, amit írtam. Mert ebben van a pénz.

2010. jún. 24. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!