Mivel járnék jobban? Jelenleg logisztika és szállítmányozási felsőfokú okjn tanulok, Pesten szeretnék elhelyezkedni utána. Viszont drága családom megőrjít, hogy egyetemre menjek
Az előző munkahelyemen, a logisztikai vezetőnek nemzetközi kapcsolatok diplomája volt.
Azon a szakon nincs matek, gondolom a matek miatt nem akarsz műszaki vagy gazdasági diplomának nekifutni.
Vagy, ott van még a nemzetközi igazgatás diploma is, az is megy a logisztikához.
2#
Sejtettem :D
Viszont, az egyetemi matek egy jó matektanárral teljesíthető gazdaságtudományi karon, illetve műszaki menedzser, közlekedésmérnök szakon.
Annyira belehet gyakorolni,hogy átcsússz.Én sem voltak matekzseni, mégis mű. menedzserként diplomáztam.
Volt egy jó privát matektanárom és rogyásig gyakoroltunk.
Informatikai szakokon a legnagyobb sz_pás a matek.
Viszont írtam a két szakot, a nemzetközi kapcsolatokat,illetve a nemzetközi igazgatást, egyikben sincs matek, sem számolós tárgy.
A diploma kézbevételéhez kell 2 nyelvvizsga mindkét esetben.
Ezek a diplomák elégségesek,hogy karrier szempontjából fejlődni tudj.
Szóval, ha annyira félsz a matektól (alaptalanul), akkor ezeket javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!