Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munka ahol otthon...

Van olyan munka ahol otthon lehet lenni?

Figyelt kérdés

2018. okt. 12. 07:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Van.
2018. okt. 12. 07:37
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
A saját ház takarítasa pl olyan munka. Otthon kell lenni ha magadnak csinalod.
2018. okt. 12. 07:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amivel lehet keresni is esetleg olyasmi érdekelt volna viszont számítógépben nem nagyon vagyok otthon meg nincs is.
2018. okt. 12. 08:31
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Első vagyok?

Ne a gombhoz keresd a kabátot!

Fordítsuk meg a gondolat mentet!

Mihez értesz amit otthon is lehet/tudod (önállóan) végezni, és piacképes is?

Ha nem tudsz ilyet akkor számodra nincs.

Másik lehetőség, hogy elkezded azt tanulni ami érdekel és még kereslet is lehet rá!

2018. okt. 12. 08:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Nem nagyon értek hozzá hogy programozni meg ilyesmi tudjak. De rendesek vagytok hogy írtatok! Csak próbáltam érdeklődni a témában hogy van esetleg lehetőségem otthoni munkára.
2018. okt. 12. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

De VAN más is.

Szakfordító, fordító, író, újságíró, call center, webshop üzemeltetés, őstermelőség, asztlaosműhely, varrónőség, otthoni családi napközi stb.

2018. okt. 12. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Van. De számítógép, és komoly gyakorlat az adott szakmába elengedhetetlen, hogy Home Office-t tudj működtetni.
2018. okt. 12. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

Miért kellett itt kitörölni jó válaszokat?

Semmi sértő vagy rossz nem volt benne!

2018. okt. 12. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Interneted ezek szerint van, talán géped is - képezd magadat, és aztán tudsz olyan munkákat vállalni, amelyek otthonról is végezhetőek. "Horribile dictu" saját vállalkozást nyitni. (Én így dolgozom otthonról.)
2018. okt. 12. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:
65%
Szinte mindegyik munkánál meg van ez a lehetőség, úgy hívják, hogy betegszabadság, vagy szabadság.
2018. okt. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!