1 éves B kategóriás jogosítvánnyal, kevés vezetési tapasztalattal van esély rá, hogy egy cég felvesz sofőrnek 3,5 tonnás furgonra?
Ja értem
Bar igy hogy most munkaerőhiány van lehet felvennének.
igen, munkaerőhiány van hivatásos sofőrökből C, C+E, D kategóriában.
B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező sofőrökből nincs hiány...oda, ahova kezdő sofőrt is felvennének, ott bajok vannak.
lehet egy lelakott szar autóval kéne dolgoznod, ami ritkán lát szervizet és mindezt lóf:sz pénzért vagy reggeltől estig.
ott vannak a pékségek is...oda tuti felvennének.
én régebben 1x megnéztem. hajnali fél2es kezdés, de fél5kor ment volna a tényleges kiszállítás. előtte kenyeres ládákat meg minden szart kellett pakolászni, előkészíteni, ha azzal kész voltam, még nekem kellett szeletekre is vágni a pizzát meg a kenyérlángost...utána 3-4 boltba 1 óra alatt kidobáltuk az árut és vissza az üzembe...ott, ha van valami tennivaló, befogtak...söprögetés, mindenféle baromság...ott hagytam ott őket a p_csába. este fél6ig lett volna így a munkaidő, természetesen 6 órára bejelentve...
na ilyen helyre tuti felvennének kezdőt is, mert értelmes ember nem marad ott.
Unix....régebben többször jelentkeztem autószerelői, meg autóelektronikai végzettségemmel...te szerinted felvettek?
Ááááá dehogy....pedig 12 éve van jogsim....
Bő 2 hete az intercarshoz adtam be....azóta sem szóltak...
B kat-tal az a baj hogy már szinte mindenkinek van. És csak jobb ezzel dolgozni mint a 3 műszak a gyárban. Ezért van ha találsz is munkát vele nem sok pénzre számíthatsz (sokan gondolkodnak így ami logikus is). Ritka a jó munka, jó fizu B kat-tal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!