Szerintetek ezzel el lehet érni valamit az életben?
3as.
Tudom magam is, de akkor is...
Ha ugyanabban a munkakörben maradsz, az nyilván nem fog fizetés szempontjából sokat lendíteni a karriereden. Sajnos egyik szakmát sem ismerem, de van ismerősöm aki vegyipari technikus és azzal egész jól keres, informatikus fizetés szintjén, bár neki tapasztalata is bőven van.
Ha egy egyetemmel feljebb tudsz lépni, akkor végezd el, de egyébként biztos kell hozzá a tapasztalat is. Én a te helyedben utána néznék, hogy mik a követelményei egy magasabb pozíciónak és azon lennék hogy azt elérjem. Meg persze a cégek sem ugyanúgy fizetnek meg egy pozíciót, érdemes körülnézni.
Egy kezdő diplomás diagnosztikai analitikusnis kb. ennyit keres és egész karriere során Ő is csak 10-20 ezres emelésekre számíthat, néhány évente.
De egy diplomás közigazgatás-szervező még ennyit sem keres Magyarországon.
Szóval szerintem az egyetem tudás szempontjából mindig megéri, de ha sokat akarsz keresni, akkor inkább menj külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!