Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezhet hogy ennyit bukjak...

Létezhet hogy ennyit bukjak betegállomány alatt? Majdnem a 30%-át egy hét miatt?

Figyelt kérdés

131000 kellett volna kapnom, ha nem megyek betegállományba, 1 hetet voltam és 95000 kaptam.

Most néztem meg a fizum, hétfőn első dolgom a műszak vezetőkhöz visz. Csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. Én bruttó 148000 vagyok bejelentve, erre jönnek rá a pótlékok meg a túlóra amikor van. Most pontosan tudom, hogy amúgy 131000 kellett volna kapnom. Van egy ösztönző teljesítmény béres rendszer, de az olyan netto 10-12 ezer körüli összeg. Ez azonnal elveszik ha betegszabira megyünk. De tudtommal más nincsen amit buknánk, és gondolom jár a kötelező 60% fizetés táppénz alatt.

Nagyon ideges vagyok, kíváncsi vagyok ti mit gondoltok, remélem ez valami tévedés lesz. Persze majd hétfőn kiderül, de addig is elmondhatjátok nálatok hogy szokott ez lenni

2018. szept. 28. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 épp ez az. Ha akad egy munkáltató, akkor az szó szerint élet és halál ura lesz.
2018. okt. 27. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:

létezhet, igen

ha a munkáltatód van akkora görény, akkor megteheti helyből, hogy visszatartja a járandóságod egy részét

ha lázadozol, lapátra tesznek, tudják hogy nem fogsz ugrálni hanem benyeled a veszteséget

idehaza Korrupcióföldjén így mennek a dolgok

"Ez nem a munkáltatón múlik, hanem a jogszabályokon."

a munkáltató pedig leszarja a jogszabályokat, ugyanis a dolgozó érdekeit senki nem képviseli

"Az utóbbi időben a munkavállalók diktalnak. Olvass híreket, évek óta ez van."

max. néhány kiváltságos munkahelyen

a melóhelyek 95 százalékában továbbra is a főnök az atyaúristen, pláne ha ötven kilométeres körzetben nincs más munkaadó

lehet engem is lepontozni a fogalmatlan idiótáknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...

2019. szept. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!