Miért reklámozzák magukat úgy a cégek az álláshirdetéseikben, mintha valami Istenségek lennének?
Én vagyok a szerintem már ismert büfé BSc-s, 2 iskolarendszeren kívüli OKJ-s.
Igen, én se értem...
Itt gyakorin mindenki menő szakot végzett (17-19 évesen ilyen jól átlátta a helyzetet, hogy mely szakok lesznek piacképesek). Több nyelven beszél. Tele van soft-killekkel. Magabiztos, kellemes kisugárzású. Rettentő jól osztja be az idejét. Heti 4-5 órát sportol minimum. Rettentő jól ki tud lépni a komfortzónájából és bármilyen áldozatot nevetve meghoz a boldogulás érdekében. Kitűnő a nyelvérzéke, a logikai készsége, kitűnő emberismerő és kitűnő az önismerete is.
Hát ja kell nekik a reklám, mert jönnek,mennek az emberek, kevés a munkaerō, lófasz fizetés,a munkások az helyett hogy összetartanának inkàbb egymás Ellen vannak... Nem írhatják ki azt hogy
Ne gyere mert ku@va sok a túlóra és nincs is kifizetve rendesen
Ne gyere mert az emberek ITT bunkó hülyék
Ne gyere mert a légkör egyenesen borzasztó
Ne gyere mert a csoport vezetō minen nap ordibál..
Pl a szekszárdi Samsonite pont ilyen szar.
5:
Marketing. Te sem azzal kezded egy új csajnál a ismerkedést, hogy "Büdöseket fingok és a f@rkamat sem mosom minden nap"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!