Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kedves Munkakeresok! Ha egy...

Kedves Munkakeresok! Ha egy allasinterjun azt mondjak, kb.2 het mulva ertesitenek, akkor meg van egy kis eselyem a sikerre?

Figyelt kérdés
Egy nagykereskedesbe jelentkeztem arufeltoltonek. Online palyazotom utan 5 nappal behivtak interjura, amit ugy erzem, nagyon elrontottam, mert szerintem nem hittek el nekem, hogy ami jelenleg van elfoglaltsagom, azt azonnal megszuntetem, amint lesz allasom es igy tenyleg 110%-os dolgozojuk lennek. Azt mondtak, 2 heten belul ertesitenek, hogy mehetek-e probanapra. Attol tartok, ez a protokoll szoveg arra, hogy nem kellek. Hogy kijavitsam az interjun tett hibaim, bekuldtem nekik egy motivacios levelet, hogy meggyozzem oket alkalmassagomrol es terhelhetosegemrol es, hogy nekem mindig a munka az elso es barmennyit dolgoznek a het barmelyik napjan es, hogy mennyire szeretnek ott dolgozni. Ezzel csak meg szanalmasabb lettem vagy esetleg segithet? Koszonom valaszotok.

2018. szept. 25. 17:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
Üdv! Tudom hogy már rég volt, de kiváncsiságból kérdezném, hogy sikerült-e az állás? :) Ha igen, akkor milyen a munka, illetve ha már nem ott dolgozol, vagy akkor épp ez nem sikerült, akkor végülis hova mentél dolgozni? előre is köszönöm szépen válaszod!
2019. jún. 26. 12:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 hetet mondtak interjún pénteken voltam . Hétfőn már hívtak mikor tudok kezdeni :D Bár ez nem árufeltöltés ..
2019. jún. 26. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!