Mennyit keresnek a recepción egy szállodában? Egyáltalán ellehet vele helyezkedni?
3-as, nyelvismeret nélkül felvettek recepciósnak?
Eleve, nem is értem, ha nincs nyelvismereted, hogy lehet diplomád - hiszen az alapfeltétel.
#4 - Nem én, közeli hozzátartozó. Középfokú nyelvvizsga természetesen megvan, de nem használja a nyelvet, itt nem is volt feltétel. Vidéki nagyváros egyetemi campusa, főleg diákok lakják, de hotelként is működik egy része, van folyamatos vendégköre. Van, aki diploma nélkül dolgozik ott.
Tudom, hogy nem reprezentatív a példa, csak a kérdezőnek gondoltam jól jöhet viszonyítási alapnak, nehogy a hiltonos fizetésekből induljon ki érettségivel, tapasztalat nélkül, vidéken. Bérminimm + délutáni pótlék.
Mivel fiú vagyok, ezért a csinos lány opció kilőve. :D
A nyelvismerettel nincs baj. Megy a német és az angol is, de németből jobb vagyok.
Ezt úgy néz ki, át kell gondolnom.
Köszönöm a válaszokat! :)
Köszi a választ. Azért kérdeztem rá, mert n ekem gyakorlatom is van az idegenforgalomban, de "sajnos" csak spanyolul beszélek és az angol szinte mindenhol elvárás (bár gagyogok pár mondatot, de az édeskevés egy recepcióra).
Emiatt erősen hátrányban vagyok - bele kell erősítenem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!