Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Namármost én kezdő dolgozóként...

Namármost én kezdő dolgozóként több, mint 500 ezret akarok kereseni. Namármost ez elérhető vagy többet kérjek érte?

Figyelt kérdés
2018. szept. 22. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lehet, kezdöként annyit keresni!! Ne halgass a többiekre, festö mázolo tapétázo, komuves, burkolo, --- nagyon hiány van az épitöiparban még a segédek is megkeresnek 320 nettot. Komuves napi 25 alatt nem megy dolgozni.

Persze itt gykn mindenki egyetemista, és egyik sem akar fizikai munkát végezni, akkor persze hogy nincs meg az 500 ezer egy kommunikácio, bölcsész agyam f..sza diplomával. Én a festöt, vagy a burkolot javasolnám neked.

2018. szept. 23. 12:33
 12/16 anonim ***** válasza:

11

És aztán milyen remek fizikai állapotban vagy egy 50 éves melós! Tisztára megéri, nem?

2018. szept. 23. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:

"nagyon hiány van az épitöiparban még a segédek is megkeresnek 320 nettot. Komuves napi 25 alatt nem megy dolgozni."

Aha, Szivárványországban esetleg...

Namármost kedves kérdező, az egy dolog, hogy te ennyit akarsz keresni, attól még nem fogsz. Namármost küzdj érte, legyen egy olyan TUDÁSOD, ami egyedi valamilyen szinten, de legalább az adott munkahelynél ,ahova felvesznek pótolhatatlan legyen. Namármost akkor esetleg megkaphatsz ekkora összeget.

2018. szept. 24. 08:40
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pontos, lényegretörő válaszokat!

500 ezer + jutatások alá nem fogok bemönni!

2018. szept. 29. 12:26
 15/16 anonim ***** válasza:
:D ezek szerint sosem fogsz dolgozni..:D
2018. szept. 29. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:
bemönni
2018. szept. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!