Az ötöslottó főnyereménye most 1,8 milliárd forint. Miután veszek belőle egy 200 milliós lakást/házat és egy 80 milliós autót, mire költsem a maradékot?
Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 13:13
21/36 anonim válasza:
Tedd a tenyered a monitorra, ebben a hozzaszolasban kuldok neked pozitiv energiat, amivel megnoveled a nyeresi eselyed. A nyeremeny 5%-a a dija.
22/36 anonim válasza:
Fektesd be, mert a ház és a luxusautó fenntartása is pénzbe kerül, a vagyonod pedig így csak apadni fog.
23/36 anonim válasza:
Persze, a lekvár a legjobb döntés, nagyon jó a hozama mostanában. És likvid is, gyorsan fel tudod kenni a kenyérre és kiárulni. Lekvárra mindig szükség lesz. Több befektetési alap is ezt ajánlja közép és hosszú távon is.
24/36 anonim válasza:
Lekvarban szerintem meg vegtelen sok kiaknazatlan lehetoseg rejlik, csak kapisgaljuk, hogy mi mindenre lehet hasznalni. Regota nem titok, hogy kivalo intim sikositokent, de meg hutopasztakent is megallja a helyet: [link]
25/36 A kérdező kommentje:
A lekvar mindig tuti, mret palacsintaba is jo, de csak a kajszi.
Elfeledtem a nyeremenyadot, ami tovabb csokkenti az osszeget. Lassan 1 milliardom marad csak...
2018. szept. 21. 22:56
26/36 anonim válasza:
Várom az 1 misit. Én bizok benned.
27/36 A kérdező kommentje:
megtettem amit megkovetel a haza es a szerencsejatek zrt
varom a szamaimat
2018. szept. 22. 17:13
28/36 anonim válasza:
Te nyertél tesó? Ha igen jöhet a gempa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!