Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges, hogy azért nem...

Lehetséges, hogy azért nem alkalmaznak sehol mert 23éves nő vagyok? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ebben a korban a nők ugyebár készülődnek szülni (eszem ágában sincs, de mki ezt gondolja erről a korosztályról, mégha nem is így van ez mostanság). És senki nem akar fizetni amíg eltöltjük az időőt otthon a babával, sőt volt aki kijelentette, hogy a nők már mikor megfogan a gyerek már táppénzen vannak mert veszélyeztetettek... Volt aki ezt kijelentette, hogy biztos ezért nem alkalmaz!!! Dehááát az meg hogy fest állásinterjún, hogy 23éves vagyok és még nem tervezek gyereket...??!! :) mi a véleményetek? lehet ez is az ok vajon... sztem a nőknek ezért is nehezebb elhelyezkedni...
2010. jún. 22. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem ilyenkor akarnak szülni, sokkal inkább 27-32 éves korban... szóval nem, nem ezért nem vesznek fel.
2010. jún. 22. 18:21
 2/9 anonim válasza:

Szia!

Tőlem már nem egy állásinterjún megkérdezték, hogy mikor tervezek gyereket. Szerintem benne van a pakliban, hogy ezért nem alkalmaznak.

2010. jún. 22. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is a 30 körüli időt tartom normálisnak a mai világban... Igazából erre nem is nagyon gondoltam,addig amíg vki konkrétan ki nem jelentette, h ezért nem alkalmazna ha hozzá jelentkeznék. ÁÁÁ tök hülyeség
2010. jún. 22. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Biztos benne van ez is. Azt gondolja, hamar terhes leszel, elmégy táppénzre kb. fél évre, fizetheti a táppénzed harmadát, ráadásul fel kell vennie valakit helyetted, azután gyeden/gyesen leszel 3 évig. Addigra akit felvesz a helyedre belejön a munkába, te kiesel belőle. Ráadásul ha visszamégy kis gyereked lesz, biztos többet leszel vele táppénzen, mint akinek nincs gyereke. Szóval nem akar problémákat magának.
2010. jún. 22. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
77! Ha legközelebb ilyen kérdést tesznek fel, mond meg neki, hogy ehhez neki nincs köze, és diszkriminációs vádak érhetnék, ha erre te most válaszolnál, így ettől eltekintesz. Vagy hazudj, és mond meg neki, hogy egy betegség miatt nem lehet gyereked.
2010. jún. 22. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez nehezíti az elhelyezkedésed, de tele az ország dolgozó 23 éves nőkkel, úgyhogy a nehézség nem lehetetlenség.

Amúgy van a gazdaságnak egy olyan szegmense, ahol semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem ér azért, mert nő vagy. Természetesen NEM a sztriptíztáncosnőre vagy egyéb tipikusan női "szakmákra" gondolok.

2010. jún. 22. 23:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Megértem őket is, de nekem emg csak a helyzetem reménytelenebb. Tudom hogy efelől nem érdeklődhetnek. Na mind1, ez van.
2010. jún. 23. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Az is lehet, azert nem alkalmaznak, mert tul fiatal vagy. Legalabbis nekem 23 evesen tobb helyen is mondtak ezt. Tapasztaltabb emberkeket keresnek. Persze, de hogy legyen tapasztalat, ha nem kezdhetek el dolgozni 23 evesen...
2010. jún. 23. 11:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Te legalább tudod miről beszélek, hogy legyen tapasztalat ha senki nem ad lehetőséget... Legalább valaki érti miről bezsélek. köszi :)
2010. jún. 23. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!