Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szekszárdon eladóként dolgozni?

Szekszárdon eladóként dolgozni?

Figyelt kérdés
Színtévesztō vagyok gondolkodom az eladói "szakma" letételére, jelenleg egy asztalos szakmám van, mennyi esélyem lenne elhelyezkedni pl egy cipō boltban, ruha boltan, óra boltban ilyen kisebb boltokban? Mert jelenleg itt Szekszárdon nem vettek fel sehova, mert csak "nōket" vesznek fel, nincs tapasztalatom ezeket mondják a munkáltatók. Jelenleg is csak gyárban dolgozok de a fa**om tele van vele.

2018. szept. 16. 10:02
 1/1 anonim válasza:
100%
Ott a Tesco, Meki, Obi (itt lehet előny is az asztalos szakma), ezekhez sztem eladói végzettség se kell. Estleg járd végig az üzleteket, és érdeklődj. Pl. egy kínais boltban kb. 100k-t adnak kézbe, és 8 órán át szinte csak állsz + szombaton is bent kell lenni. Szval akkor inkább a Samsonite, nem b*szod el az egész napodat és még pénzt is keresel. Bár nem tudom, hogy az 2 vagy 3 műszakos-e. Ja meg a benzinkutakhoz keresnek nem csak eladókat, tv-ben hirdetik. Meg ilyenek a trafikok, ott is sokszor váltódnak az alkalmazottak.
2018. szept. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!