Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az euDIÁKOKnál milyen egy...

Az euDIÁKOKnál milyen egy üzemorvosi vizsgálat?

Figyelt kérdés

Egyetemi ismerőseim ajánlották ezt a szövetkezetet, gondoltam, ide belépek, még ebben a hónapban. Beszéltem neten az egyik taggal, akik a DM-ben dolgozók beosztásáért felel (meg egyebek), mivel ez a bolt szerintem megfelelő hely lenne nekem. Ő mondta, hogy ha regisztráltam náluk, akkor kapni fogok egy kiskönyvet az üzemorvoshoz, és utána, ha mindent rendben találtak az állapotomat tekintve, mehetek is betanításra, mert épp oda kellene most ember. De miből áll náluk ez az orvosi vizsgálat? Csak látás, hallás, vérnyomás, súly, magasság? Szóval mint gimnáziumban az éves ellenőrzés? Vagy még tüdőszűrőbe is kell menni? Sose voltam még ilyenen, és eleve rettegek, ha orvosról van szó.

Meg azt megkérdezik, hogy van-e betegségem meg hogy szedek-e gyógyszert, és ha igen, milyet? Ha évek óta orvosi felírásra éjszakára kisebb adag nyugtatót és altatót kell szednem, mert alvási gondjaim vannak, az befolyásol a munkavállalásban? Vagy ha nem kérdeznek rá, ne is mondjam el?

2018. szept. 7. 06:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel DM-ről van szó, gondolom, tüdőszűrés is kell, hiszen élelmiszerekkel dolgozol.
2018. szept. 9. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!