Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresők! Szoktatok...

Álláskeresők! Szoktatok bérigényt írni az önéletrajzba, akkor is ha nem kérik? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

13 év munkaviszony után állást szeretnék változtatni.

A miértje lényegtelen a kérdés szempontjából, de nem a munkabér miatt.

A cég ahol jelenleg dolgozom a kisvárosunkban jól ismert, és az is, hogy viszonylag jól fizet.

Itt természetesen nem több százezer Ft-ról van szó, de vidéki viszonylatban jól fizetnek.

Most találtam két álláshídetést ami tetszik, és a végzettségem is megfelelő.

Attól félek viszont, hogy azért esnék el tőle, mert azt gondolják az önéletrajzomat és a jelenlegi munkahelyemet látván hogy nagyon magas fizetést fogok kérni.

Emiatt viszont nem szeretnék hátrányba kerülni, mivel kisebb fizetésért is elmennék azokhoz a cégekhez.

Az álláskeresőket kérdezem, hogy Ti beírjátok az igényelt munkabért akkor is ha nem kérdezik, és ők sem írják bele.

Mi a tapasztalat?

Köszönöm a válaszokat!

2018. szept. 5. 01:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én önéletrajzba sose irtam
2018. szept. 5. 06:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kérik - nem. Szerintem a motivációs kísérő levélben érzékeltesd, hogy nagyon szeretnél ott dolgozni / érdekel az a munka, szellemi fejlődésed segíteni - szóval érzékeltesd, hogy hajlandó vagy ezért áldozatokat hozni. Az interjún majd megbeszélitek -ők mondják,mennyit tudnak adni, te pedid elfogadod, vagy nem.
2018. szept. 5. 07:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem önéletrajzba nem szokás megadni a bérigényt és csak hátrányod származna belőle ha megadnád.
2018. szept. 5. 07:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kérdezik, sosem szoktam. Ha tetszik az önéletrajzod, úgyis felhívnak, és pár perc beszélgetés után megkérdezik, menniyre gondoltál.
2018. szept. 5. 13:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!

Egyetértek veletek, nem fogom beleírni az önéletrajzba.

2018. szept. 5. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!