Ha nincs értékes végzettségem, biorobot maradok?
Figyelt kérdés
Annyira rosszul érzem magam a munkahelyemen, hogy felkötöm magam.
De, tanultam, de, pénz és idő ment rá, igen, rosszul döntöttem.
Most itt állok.
Érdemes munkát váltanom?
2018. szept. 4. 11:24
1/3 anonim válasza:
Ha a másik munka kedvezőbb számodra, akkor igen, érdemes váltani. Sok helyre (például boltokba) akár 8 általánossal is lehet jelentkezni.
2/3 A kérdező kommentje:
A bolt nem hinném, hogy jobb az irodai adminnál munkaidő, fizetés, hajtás tekintetében. :(
Amúgy emberekkel foglalkozót nem akarok, irodábab lehessen ülni vagy akár menni kelljen ( jó, annyi érintkezés belefér, csak vevőim, ügyfelek garmada ne legyen).
2018. szept. 4. 11:40
3/3 anonim válasza:
Én anno érettségivel és nyelvtudással biorobotként kezdtem (SSC), majd belecsüppentem a projektmenedzsment világába, céges költségen önszorgalomból megcsináltam a szükséges képesítéseket és most abban a munkakörben dolgozom, amit imádok és ami nem mellesleg rengeteget fizet. Keresd a lehetőségeket, készíts hosszútávó tervet, tanulj a szabadidődben (nyelvet, online kurzust, bármit, rengeteg ingyenes vagy olcsó tanulnivalóhoz hozzá lehet jutni, pl. Udemy-n vagy a LinkedIn tanuló platformján), fejleszd magad, ezt tudom tanácsolni. Ha nem csinálsz, akkor tényleg biorobot maradsz, de egyáltalán nem muszáj erre a sorsra jutnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!