Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valos lenne a havi 6027 dollar?

Valos lenne a havi 6027 dollar?

Figyelt kérdés
Szoval infot tanulok es nezegetem kulfoldon mennyit fizetnek a kezdoknek es a szilicium vogyben talaltam ezt az ajanlatot amely halozati rendszergazdanak heti 40 oraban havonta 6027 dollart fizetne. Mennyire lehet valos? A tapasztalt halozati technikusoknak meg 12000 dollar? Igaz mondjuk ott a havi lakber is 2000 dollar.

2018. szept. 1. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve olvastam egy cikket a szilíciumvölgyi top cégek átlagfizetéséről, akkor éves 107 és 140ezer USD között mozgott (forrást nem tudok adni, szóval azért fenntartással kezeld).

A lakbér is kicsit magasabb ha jól emlékszem.

2018. szept. 1. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem valós én úgy tudom 6028 dollárt keresnek
2018. szept. 1. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen reális.
2018. szept. 1. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom mennyi lehet a realis, viszont arra keszulj, hogy a Szilicium volgyben nagyon draga az elet.
2018. szept. 2. 08:52
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Realis a fizetes de egy sima OKJ-val korberohognek. Ezekre az allasokra egyetemi vegzettseggel rendelkezo, tapasztalt embereket vesznek fel igy az a 72,000 egy evre az nem is tul sok. Foleg a Szilicum volgyben. Az a penz arra eleg, hogy megelj viszonylag jol de felretenni hazra mar nem tudsz.
2018. szept. 2. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:

1. Ez bruttó összeg, és Kaliforniában magasak az adók.

2. A Szilícium-völgyben, San Franciscóban eszméletlen drága az élet.

3. Az USA-ban egy csomó dologért külön fizetsz, ami nálunk "ingyen" van: tb, óvodák, bölcsődék

Nem olyan óriási összeg ez.

2018. szept. 2. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt tuti nem amerikai oldalrol szedted mert mindig eves fizetesekrol beszelnek.

Egyetemi vegzettseggel, mernokkent realis fizetesnek tunik.

2018. szept. 3. 04:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Indeed oldalán találtam.

Egy Collage-nel halozati rendszergazda munka

Kint volt az évi fizetés a havi és a heti óraszám plusz egyébb információk.

2018. szept. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!