Nem igazán tudom, hogy hova tovább mit tegyek 22 éves vagyok?
Figyelt kérdés
Állami gondozott voltam és mindenki mondja mennyek dunántulra amiben igazat is adok, mert ott jobbak a fizetések, de nem tudom melyik városba. Nekem nincs ki segítsen diákként dolgoztam eddig van most 100 valamennyi ezrem meg e hónapban kapok 138 ezret. Nevelőszüleim mindig mondják mennyek munkásszállóra, de tudom magamról hogy nekem az nem való idegen társaságba elég visszahúzódó vagyok eleve hátrányban vagyok senkit nem ismerek nem tudok még főzni stb. nehezen illeszkedek be a társaságba úgy gondolom jobban tudok érvényesülni ha néznék egy albérleti szobát sok olyan van ami főzési lehetőség is van stb. Gyártói betanított munka érdejelne. Barátaim se sincsenek aki segitene itt szabolcsban. Habár volt egy lány ismerősöm aki felajanlotta mennyek vele albérletbe a másik lány ismerősével,de nem a barátság miatt hanem nekik legyen könnyebb úgy érzem csak kihasználna. Ráadásul még diák és úgy akar albérletbe menni meg is kérdezte tőlem ha úgy van segitenék e neki. Elég nehéz lenne ha magamról is gondoskodni kell. Ráadásul Én ha maradnék nem jutnék előre az életben itteni fizetésből. Hosszútávon 3man albérlet nem is működne mert előfordulhat hogy találnak valakit vagy én és akkor az van hogy cserben hagytuk egymást és akkor mint rájuk mint rám maradna a teher. Munkásszállón attól tartok rossz indulatú emberekkel leszek vagy lopnak2018. szept. 1. 19:57
1/10 anonim válasza:
Próbálkozz GYőrben az Audinál.
2/10 A kérdező kommentje:
Kecskeméti merci nem sikerült mert volt műtétem akkor ott se sikerülne és van egy kis születési szív rendellenességem emiatt se és az a baj nem sok időm van kb. 2 hetem
2018. szept. 1. 20:09
3/10 anonim válasza:
Gyártói betanított munka érdekel, de arra alkalmatlan vagy? Ez így nem áll össze.
4/10 A kérdező kommentje:
csak az olyanra vagyok alkalmat mint az autógyártás ilyesmi könnyű fizikai munka érdekell
2018. szept. 1. 20:15
5/10 A kérdező kommentje:
*alkalmatlan
2018. szept. 1. 20:18
6/10 A kérdező kommentje:
azt mondták nem birnám a gyártósori autó gyártást
2018. szept. 1. 20:19
7/10 anonim válasza:
Most ki tart el téged? Mert nekem nem tiszta
8/10 A kérdező kommentje:
még a nevelőszüleim de nemsokára el kell hagynom a házat, már alig várják
2018. szept. 1. 20:30
10/10 A kérdező kommentje:
fiu vagyok
2018. szept. 1. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!