Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti melyiket választanátok a...

Ti melyiket választanátok a helyemben? Bővebben lent. (Munka)

Figyelt kérdés

Sziasztok, az alábbi lehetőségek közül ti melyiket választanátok és miért? Vélemények is jöhetnek fontos lenne :)

Első: Építőanyag értékesítő, 150-160 ezer forint nettó, 8-tól 17-ig munka, de busz miatt 5-kor kéne kelnem és 19-re érnék haza

Második: Fuvarszervező, kis cég 4 teherautó kB.csak segéd lennék irodán 8-tól 4-ig, elég laza lenne de ez csak 120-130 nettó és csak 13,5 hónapig. Közben akár egy Okj-t is el tudnék végezni estin.

Harmadik: Németország betanított hegesztő, 10-12 óra munka egy nap és 8,7 euró az óra bér, szállást állják. Ezt csak pár hónapig csinálnám ha ki mennék, utána itthon keresnék valamit.

Vagy: Van egy érettségim, egy Vízügyi technikus szakmám és egy FEOR típusú környezet ellenőrző szakképzettség amit szakmai érettségihez kaptam, ezekkel kezdeni itt helyben valamit?

Ezekhez kB semmit sem értek, nulla tapasztalat.

Jöhetnek tippek, ötletek, tapasztalatok mindenkitől!

Ja és 20F, Szabolcs megye :D

2018. aug. 23. 06:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hegesztés. Ha megtanulod rendes, komoly pénzt tudsz vele keresni.
2018. aug. 23. 07:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha biztos meló és nem átverés, akkor a hegesztést választanám.

Egyrészt a legjobb fizetéssel ez járna, másrészt hiányszakma, szóval ha jól megtanulod később nagyon jól kereshetsz vele akár itthon is. Harmadszorra pedig a nyelvtanulás miatt sem hátrány és külföldön könnyebben fog menni (mivel rá vagy kényszerítve).

2018. aug. 23. 07:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is ezt javasolnám, amit az első kettő.

Ha nem vágysz külföldre, de van OKJ-s elképzelésed, akkor a második.

Ha nem vágysz külföldre, és nincs OKJ-s elképzelésed, akkor az első. Ha a munkahely közelébe költözöl, kaphatsz albérlet támogatást is.

2018. aug. 23. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az első kiesik 150E-160E ért nem éri meg az albérlet vagy 4 óra közlekedés a munkahelyre.

Másik kettőről az a véleményem ami a többieknek.

2018. aug. 23. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Remek!

Én éppen fuvarszervezőt keresek bérvontatásban résztvevő kamionok koordináláshoz.

Bejelentett munkaviszony, határozatlan idős szerződés 6 hónap próbaidővel.

Folyamatos 12órás munkavégzés.

Jelenleg 9 db komplett hűtős kamion van,de ez a későbbiekben 20 darabra nő majd

Minden más infó a hirdetésben:

[link]

Ha érdekel, akkor írj itt privátban.

2018. aug. 23. 13:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ajánlatot, de szerintem nem én lennék a legalkalmasabb rá. Még nincs tapasztalatom, a nyelv sem megy valami jól és messze is lenne Tiszaújváros, Nyíregyháza mellett lakom. Meg az utazással, 12 óra munkával együtt szinte csak aludni járnék haza :/
2018. aug. 23. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Rendben!

Viszont ha a nyelv sem megy jól,akkor semmiképpen sem ajánlom külföldet.

Vállalj itthon munkát,és mellette nyelvtanfolyam.

2018. aug. 23. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Még annyi hogy az értékesítő állásnál nem a távolság miatt buszozok sokat, hanem mert olyan rossz a menetrendem hogy sokat kéne várnom a buszra. (egyébként kB 20-25 km-re van)
2018. aug. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!