Kaitlin kérdése:
Van valaki aki jártas a PayPalon a pénzfogadásban?
Figyelt kérdés
El szeretnék adni egy zongorát és egy külföldi amerikai meg szeretné venni PayPalon keresztül.A zongora 650 euróba kerül. A vevő 1300 eurót utalna. Azt mondta hogy nekem is ki kell fizessem a zongora árát amit én majd vissza fogok kapni és be kell menjek egy money gramba ahol ezt el tudom intézni.
Mivel nekem teljesen új ez a PayPal dolog így nem tudom hogy ez hogy működik. Nem szeretnék csalás áldozata lenni így ha valaki tudja hogy hogyan is néz ki ez azt kérem írja le nekem olyan részletesen amennyire csak tudja. Előre is köszönöm!
2018. aug. 21. 15:31
1/5 anonim válasza:
Ez egy átverés. Külföldi vevő, utalj te (!) előre valamennyit, aztán majd visszakapsz. Nigériai csalásként emlegetik ezt a fajtáját.
2/5 Koplárovics Béci válasza:
Milyen csodazongora az, amit csak Magyarországról lehet beszerezni? Ráadásul elszállítani... szinte akárhová?
Téged épp most készülnek átverni.
3/5 anonim válasza:
Tessék? :D Ebből kb semmit nem értek. Milyen oldalon árulod, ahová neked is kellene utalnod pénzt? Ezt max akkor értem meg ha nem a tiéd a zongora, és dropshippinget csinálsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát! :) Igen mióta megírtam a nőnek hogy vagy az OTP számlámra utalja vagy nem adom el azóta nem válaszol. :D
2018. aug. 22. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!