A kislányom most lesz négy éves. Nem találok munkát, ami mellett őt is el tudom látni. Mit csináltok, dolgoztok kisgyerek mellett?
én dolozom egy magyar Kft.-nél '96-ban alakult, és valójában egy "boltcsereprogram" keretében ismerkedtem meg a céggel. A cég stratégiája, az, hogy mikor elsőnek vásároltam, utána biztosított számomra 20%-kedvezményt a következő vásárlásokból, valamint plussz spórolási lehetőset kaptam, a mágneses termékek által. És ezáltal a Kft. dolgozója lettem. És annyit kell tennem, hogy használom a termékeket, és mesélek a családomnak a környezetemnek a termékek adta lehetőségekről.
És a Kft. a forgalmam után 40%-ot fizet nekem, mert reklámra nem költ.
Tehát abból van pénzem, hogy ha tetszik valakinek az én tapasztalatom alapján a termék akkor én eladom neki 20% árrésel, vagy azt mondja a személy, hogy ő is szeretne pénzt, akkor ő egyenesen a Kft.-től vásáról, és azért fizet plusz 40%-ot nekem a cég mert úgy mond miattam ment be az illető vásárolni a boltba.
Szóval egyértelműen: Hétköznapi dolgot, csinálunk nem hétköznapi modón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!