Milyen a Telekomnál dolgozni?
Szia!
Én CallCenteres vagyok, amit tudnod kell, hogy nagyon nehéz elsajátítani a rendszereket,a képzés során körülbelül a negyedét tanulod meg annak amire szükséged lesz.Sok segítség kell majd az elején, VISZONT partnercégeknél nem nagy az elbocsátások száma. Kevesebb a követelmény, amire szükséged van, az a higgadtság illetve az, hogy nagyon szeress emberekkel beszélni.Idegrendszerrel nemtudom mennyire kell rendelkezni személyesen, akkor úgymond visszafogottabbak az emberek. Ugye többen vagytok bent egyszerre, mindenkinek van egy intervalluma, hogy mikor mehet el enni,pisilni,cigizni.(Tehát,ha bentvagytok 6an akkor 1 elmegy kajálni, a többi 5 dolgozok,majd váltás)Mentálisán nem nehéz munka, ha belejösz, nekünk kb másfél hónap, br ennyi idő alatt mi kb ezerötszáz emberrel beszélünk, személyesen lehet 3 hónap akár, mire teljesen belejösz,utána semmi gáz nincs.Továbbképzéssel ritkán kell császkálni, üzletvezető tájékoztat a fontosabb változásokról, de levelet is kapsz róluk.Pontos bért igazából nem lehet saccolni, vannak különböző kiemeltségű értékesítők, attól függ mennyit teljesítesz, azzal az alapbéred és a jutalékod is nő.Remélem tudtam valamennyire segíteni, ha kérdésed van írj privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!