Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jól fizető szakma? Tudom,...

Jól fizető szakma? Tudom, közhely, de ilyet keresek.

Figyelt kérdés
Ambíciózus vagyok, és szeretnék sok pénzt keresni majd felnőttkoromban, hogy jó életem lehessen, ezért fontos a jó fizetés. Kreatív is vagyok, ezért lehet olyan szakma is, ahol ötletelni kell, csapatmunkás. De lehet egyedül végezhető is, tudom motiválni magam, így az se okozna gondot. Ha valamibe belekezdek, addig csinálom, amíg meg nem valósítom. Tudom, elég nagyképűen látszik amit leírtam, de ha még talán egyik-másik nem is 100%osan igaz rám, megpróbálnék felnőni a feladathoz, van még időm, addig is a nyelvvizsgákat megcsinálnám, hogy egyetemen ne kelljen. 4,5 volt tavaly az átlagom, mert volt pár doga ami rosszul sikerült, de több tanulással 10.ben meglesz szerintem a 4,8 is, eddig csak szünetekben tanultam kicsit, de ezen most változtatok. Igazából nincs olyan tárgy amit nagyon szeretnék, mindegyik megy, fizika kicsit nehezebben a tanár miat,, mivel az alapok nekünk teljesen kiestek, és nehéz 0 alapra építkezni (de az is 4es lett évvégén) Most leszek 10.es, 16 éves lány vagyok, remélem mindent megadtam, ami segíthet a válaszadásban, köszi előre is :)

2018. aug. 14. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Könyvvizsgáló, pénzügyes. Gazdasági felsőoktatás, aztán majd meglátod.
2018. aug. 14. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Politikus
2018. aug. 14. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Ne az átlagokból és a tantárgyakra kapott osztályzatokból indulj ki. Semmit se jelentenek! Lehet a most lenézett, 2-es tanuló osztálytársad (ha van), SOKKAL sikeresebb lesz az életben, mint a szín 5-ös tanuló!

Azt döntsd el mi az ami érdekel, mivel foglalkoznál SZÍVESEN, mi az amiben akár egy ÉLETET eltöltenél!

Ha van ilyen, akkor célirányosan készülj rá, menj versenyekre, érj el eredményeket.

2018. aug. 15. 07:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem a szín5össégre helyeztem a hangsúlyt, hanem arra, hogy szeretnék sikereket elérni, és jólkereső szakmákat kérdeztem, mert hiába is szeretnék mondjuk környezetvédő lenni, nem fogják megfizetni, mert az embereket sajnos még az sem érdekli, hogy kb. már csak 100 évig lesz élhető a bolygó.. Tehát olyat kerestem, amivel lehet érvényesülni. Egy szóval se.mondtam, hogy egy 2-es tanuló nem lehet majd sikeresebb, de azért ha ennyire nem érdekli a dolog, hogy 2es, szerintem abból is lehet következtetni vmit.. Persze nem mindig igaz, de ha most nem tanul, érettségi előtt nagy bajban lesz.
2018. aug. 15. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Ami a legjobb programozó,gazdasàgi matematikus,pènzügy.

De a programozò a legkomolyabb.

Mellette fejleszd a szemèlyisègedet is,kommunikàciòdat,belső jàtèkodat.

Arra törekedj,hogy minnèl előbb menj dolgozni abba amit tanulsz,buli helyett èpitsd a karriered tanulj nyelvet,csak hajts ès teperj,majd 26 èvesen amikor màr rendesen keresel na akkor lehet belecsapni a lecsóba.

2018. aug. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!