Mennyi fizetésre számíthatok középfokú végzettséggel bankban?
Te nem vagy tisztában alapvető fogalmakkal. A garantált bérminimum nem egyenlő a minimálbérrel.
Lehet 250-el kezdeni valóban banknál, csak nem OKJ-vel. Egy Junior Risk Analyst kezdőtizetése mozog például 250 nettó körül. De az életben nem fognak felvenni OKJ-vel egy ilyen pozícióba, középiskolai végzettséggel meg pláne nem.
És nem egészen értem, ki néz engem hülyének? Ezzel mire célzol?
Tisztában vagyok vele, szakmai minimálbér.
Pontos nevét nem tudok.
Ügyintéző.
Másrészt arra gondoltam, hogy azért, mert te 120 ezerért dolgozol, az nem azt jelenti, hogy más is.
Erről beszélek. Pontos nevet nem tudsz, tulajdonképpen fogalmad sincs róla, hogy mit csinál, de idejössz osztani az észt. Egy sima banki/pénzügy számviteli ügyintéző biztos nem fog kapni 250 nettót kezdőnek, de még bruttót se. (És akkor még tegyük hozzá, hogy itt az érettségit igénylő állásokról van szó:) Járj utána tulajdonképpen miről beszélsz, aztán visszatérhetünk a témára.
Másrészt pedig semmi közöd nincs a fizetésemhez, de talán az eddigiek alapján rájöhettél volna, hogy nem véletlenül vagyok tisztában ennyire a fizetésekkel. Vezető pozícióban dolgozom egy budapesti bankfiókban, rálátok a saját alkalmazottaim fizetésére.
Nem is ertem, a sok erettsegis mit akar 200 nettot keresni:D
Bankba biztos nem vesznek fel - dolgoztam bankban, tisztaban vagyok vele, hogy korberohogik az oneletrajzodat es kuka - raadasul orulj, ha egyaltalan kellesz valahol 150ert:D
Pénzügyes OKJ nem ártana, ha bankban szeretnél dolgozni.
Én nem rég voltam interjún ( közben elhelyezkedtem máshol) ügyintézőnek/ számlavezetőnek. Oda pl alap szintű nyelvtudás, értékpapírkezelői vagy valutapénztárosi kell többnyire.
Az alap, az a gar.bérminimum, azaz br. 180.500+ erre jön valamennyi teljesítménypótlék+ cafeteria.
Nyelvpótlékot meg akkor kapsz, ha a munkaidőd 30%-ban használod a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!