Melyik orvosi szakterületen mennyi a fizetés?
Csupán a különböző szakterületek átlagkeresetére vagyok kíváncsi, de itthoni adatot nem találtam ilyen lebontásban. Találtam viszont angol/amerikai táblázatokat. Sajnos nem átszámolva, de sorrendet tekintve kábé ilyesmi lehet itthon is a helyzet?
Amúgy szerintetek melyik az a terület, ahol sokat keresnek az orvosok? - Hálapénz nélkül - és inkább kórházi bérekre vagyok kíváncsi. Egy magánpraxisban dolgozó biztos többet visz haza.
U.i.: egyébként még mielőtt valaki leszólna, nyílván nem ez alapján akarom elsősorban eldönteni a szakosodást (valamennyire ugyanakkor ez is szempont), csak kíváncsiságból érdekel inkább
Kozalk bertabla alapjan van fizetes. Erre johet meg rezidenseknel az osztondij (100-200 e szakiranytol fuggoen, a hianyszakmakra tobbet fizetnek.) Plusz szuleszeknel, sebeszeknel halapenz. Foleg ott.
De most vegzett ismeroseim szerint pl egyes szakiranyokon kb lehetetlen rezidensi helyet talalni pesten (borgyogy pl) elore le van zsirozva kinek a kije kapja. Jo mi?:)
Sajnos már mindenhol protekció van.. De így talán a hiányszakmák is betöltődnek előbb-utóbb.
#11: Ezen jót nevettem. Lány vagyok xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!