Így tudok rendelni az Aliexpress-ről?
Figyelt kérdés
Nem tökéletes a fordítás, és én nem tudok angolul.
NINCS Mastero, se semmi fajta bankkártyám NINCS.
Takarék-Szövetkezeti Számlám van.
Így tudok-e rendelni?
2018. júl. 29. 16:34
1/7 anonim válasza:
Mondhatnám, hogy igen de sokkal bonyolultabb lenne, mint ha simán bemész egy bankhoz és nyitsz egy számlát.
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz, hogy gyorsan válaszoltál.
És hogy tudom megoldani?
2018. júl. 29. 16:39
3/7 A kérdező kommentje:
És, nincs kártyám a takaréknál sem...
2018. júl. 29. 16:40
5/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszadót megkérem, hogy részletezze a kiírt válaszát, hogy hogyan, s miként tudok így rendelni?!
2018. júl. 29. 16:54
6/7 anonim válasza:
nyitsz bankszámlát, kérsz mastercard kártyát, regosztrálsz PayPalra, regisztrálsz AliExpressre, PayPalon keresztül fizetsz.
3 hét alatt ideér
7/7 Sandol válasza:
Szia!
Kártyával azért egyszerűbb, de paypalon bankszámlát is tudsz hozzáadni, nem csak kártyát, így tudsz kártya nélkül is vásárolni, csak Paypal regisztrációra lesz szükséged, ami minimális nyelvtudás hiányában kicsit nehézkes, de nem lehetetlen. Ezt nem mondom 100%ra,mert nekem a Maestro kártya van hozzáadva, de szerintem működnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!