Melyik európai városban a legdrágább a lakhatás?
Figyelt kérdés
Egyedülállóként a bérleti díj hol a legmagasabb?2018. júl. 22. 06:06
1/7 anonim válasza:
Budapesten. Hogy miért ott? Mert a bérek meg alacsonyak például a nyugati bérekhez képest. Itt a gakorin is azt szokták írni külföldön dolgozók hogy a fizetésükből kifizetik az ottani magasnak tűnő bérleti díjat, jól megélnek és mégis viszonylag jelentős összeget félre tudnak rakni mindig. Ha Budapesten is félre tudnak ugyanannyit rakni vagy többet, akkor tévedtem.
2/7 anonim válasza:
Ez függ a város melyik részére szeretnél menni. London belvárosban egy kisebb lakás (1-2 szobás) is szinte megfizethetetlen egy fizetésből.
3/7 anonim válasza:
Minden európai nagyvárosban van elit, vagy luxusnegyed, ahol méregdrágák az albérletárak.Belvárosi, vagy nagyon előkelő kertvárosi negyedek, vagy felkapott luxus üdülővárosok.
A numbeo szerint egy 1 szobás városközonton kívüli apartman havi bérleti díja európában izladon a legmagasabb, gondolom Reykjavikban. A második helyezett svájc, városok tekintetében Bern, vagy Genf.
De ha tippelnem kellett volna, én akkor monaco-t mondtam volna.
5/7 anonim válasza:
A fizetéshez képest, vagy nominálisan?
Fizetéshez képest: Londonban
Nominálisan:. Luxemburg, Monaco, Zürich
6/7 anonim válasza:
Zürich, "belvárosi" garzon 2000 chf (30 m2-ről beszélünk)
7/7 anonim válasza:
Mikor itt Svájcban is a nagyobb réteg keres 2500 chf/hó - ez az átlagfizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!