A konzolvilág -ban értékesítő munkát végzettség nélkül megpályázni van esélyem?
Érdekelne egy értékesítői állás, eddig még csak étteremben dolgoztam pincérként, értékesítői végzettségem nincs, de az eladásban jártas vagyok.
Így is lenne esélyem megpályázni?
A videojátékok terén egyébként nagy a tapasztalatom, nagyon érdekel
Ha nagy a tapasztalatod és meg tudod játszani a határozottságot illetve nem vagy lekezelő a laikus vásárlóval, akkor simán mehetsz.
Hatalmas a munkaerőhiány.
Előző cég ahol dolgoztam a recepciós 160-at keresett. Egész nap nem kellett semmit csinálnia, csak a kávégépet tisztítani és a virágokat öntözni.
Nyugodtan mondhatsz 180-at, max azt mondják, hogy az sok és engedsz kicsit.
Annyi még esetleg, hogy ne a központi címre küld a jelentkezésedet, hanem az adott szaküzletbe. Ha az egyikbe nem vesznek fel, még mehetsz a másikba.
Kirendeltségek rendszerint nagyon keveset kommunikálnak egymással és ilyen jellegű információkat nem osztanak meg hogy ki jelentkezett ide.
azért ide nem várnak el agysebész diplomát, engem többször egy tök p..szt pasas szolgált ki és nem egyszer akartak lehúzni.
Rákérdeznek pl milyen játékot ajámlanál ha XY dolgot keres, meg ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!