Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 műszakban van pihenő nap?

3 műszakban van pihenő nap?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ez lesz az első munkahelyem.

3 műszakban dolgoznék, de azt nem említették, hogy a pihenők, hogy s mint vannak. :/

2018. júl. 20. 20:57
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy visszafele pörög.
2018. júl. 20. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
67%
Tudni kéne hogy folyamatos 3 műszak, vagy nem. Mert van olyan ahol hétfőtől péntekig van a munka és a hétvége a pihenő csak minden héten máshogy mész, egyik héten délelőtt, másik héten délután, utána éjjel. Én dolgoztam úgy 3 szakban hogy 3 munkanap után járt egy pihenőnap és ahogy esett a vasárnap ott már más műszak volt. Ha szombaton mentem este éjszakára és vasárnap reggel fejeztem be, és úgy jött ki hogy vasárnap is volt munkanapom akkor vasárnap délutánra mehettem vissza mert a 2 műszak között megvolt a minimálisan kötelező 8 órás pihenőm. Annyi előnyöm volt ebbe hogy havi 1 szabad hétvégét kaptunk, mert kötelező. Az úgy volt ha mindkettő hétvégi nap munkanapra esett akkor megkaptuk pihenőnek és áttették más pihenőnapra azt a munkanapot. Picit bonyolult volt mert 2 hónapra kaptunk beosztást és sokszor akik írták ők is belebonyolódtak és nekünk kellett szólnunk ha kihagytak egy pihenőnapot ami járna vagy többet írtak be, mert ha több akkor szívás mert ha nincs meg a minimális óraszám akkor ledolgoztatják.
2018. júl. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!