Gyöngyösi Bbraun Medical kft mennyire korrekt hely? Jól fizet?
Mit kell csinálni? Mennyit fizet pl operátori szinten?
Mennyire van előre lépési lehetőség?
ha pszichopaták közé akarsz kerülni ajánlom. a betanulásban minimálisan segítenek, azt magadnak kell leginkább elsajátítani a saját képességeid szerint. a betanítás egy hetében teljesen más elvárások vannak, mint "élesben".
a lényeg a darabszám, de csináld jól. a csoportvezetők, mint a hajcsárok, de oldj meg mindent magad, találd fel magad. de ehhez elavult gépek tartoznak, sokszor még széket is neked kell szerezned, mert valaki elviszi előled.
kórházi infúziós és egyéb szerelékeket gyárt a cég és sok részfeladat van, de fogalmad sincs, hogy miért olyat csinálsz, ami nem testhezálló. nem szereted csinálni.
valódi rabszolgamunka.
Első vagyok.
Nagy kamu , amit leírtál előző.
3 hónapot voltam ott.
Senkinek nem ajánlom.
Ezen a helyen emebernek embernek farkasa.
Én Egerből jártam be céges busszal. Már azzal kezdődött az első nap,hogy amikor felszálltam mindenkinek foglalt helye volt a buszon, de senki nem mondta meg,hogy melyik hely szabad.
Patkányfészek.
#4 megindokolni nem tudod. gondolom az egyik HRes vagy.
Az egri busz tele volt elmebeteggel. Kitti, Henrik,.Cintia meg kb a busz fele és főleg a hátsó rész ilyen proli.
Nem szabad semmit sem mondani, szóba állni ezekkel, mert előbb utóbb belédkötnek.
Az én ülésem a Kitti nevü "nem ma barnult" csaj rugdosta hátulról, aztán jól megtéptem a krvát. Kiderült,hogy többek összejátszottak és utaztak rám, akiket említettem is fennt.
A HResek persze nem őket rúgta ki.
Hát senkinek nem ajánlom.
A beledet kihajtják, miközben a cellavezető rajtatok szórakozik, a betanítás nagyjából nulla. Felveszik a pénzt, de tojnak rád...
Ember embernek farkasa itt. Folyamatosak voltak a konfliktusok.
Ép ember nem dolgozik ott, előbb utóbb kikészítik aki egy kicsit normálisabb.
Kerüld el messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!