Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a Bárdi autónál a...

Milyen a Bárdi autónál a kiszállító meló?

Figyelt kérdés
Régebbi kérdéseket már olvastam erről és láttam hogy kell fizetni a kocsi cascoját meg hogy ha 1 éven belül otthagyod akkor vissza kell fizetni a tanfolyamot stb de a jelenlegi helyzetre lennék kívancsi szóval elsősorban olyanok válaszát várom akik jelenleg ott dolgoznak vagy dolgoztak nemrég vagy esetleg nemrég voltak interjún. Fizetésre lennék kiváncsi, mennyire szívás stb. Vonz a dolog de hogy ha nagyon szivatós és nem éri meg akkor inkább nem jelentkezek. Válaszokat előre is köszönöm.

2018. júl. 19. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

úgy beszélnek veled mint kb. egy rabszolgával, teljesítménybér

csak óvatosan!

2018. júl. 19. 19:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Mármint a főnökök vagy az ügyfelek? De ezek szerint nem igazán változott a helyzet amikről eddig olvastam.Jelenleg te ott dolgozol?
2018. júl. 20. 00:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem friss a kérdés, de most futottam bele, remélem aktuális még.

1. Nem kell fizetni előre semmit. Ha összetörsz egy autót arra van 100 ezer forint önrész. Tehát ha ripityára törsz egy autót akkor is maximum 100 ezer forintot kell fizetned, ha kisebb kárt okozol akkor kevesebbet. Ezt a fizetésből vonják le, fokozatosan, 10-20 ezer forintokért.

2. Nincs semmilyen tanfolyam amit ki kéne fizetni.

A kollégák fognak betanítani, a gép kezelésére, aztán mehetsz is dolgozni.

3. Fizetés attól függ hol dolgozol. Ha futár vagy valamelyik üzletnél akkor azt hiszem 150 körül van, de kapsz borravalót - nyilván környék meg ügyfél válogatja hogy mennyit. A központban 170-et kapunk plusz túlóradíj, legutóbb én 185-öt kaptam.

4. Szerintem nem szívás egyáltalán. Jó autóm van, kényelmes, légkondis, csak én használom, tehát bele lehet költözni kicsit. Én 500-600 kilométert megyek minden nap, de el lehet tölteni kellemesen. Podcasteket, zenét hallgatok, viszek magammal hideg vizet, rágcsát, telefonálgatunk a kollégákkal, el lehet lenni.

2018. aug. 18. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!