Milyen a Bárdi autónál a kiszállító meló?
úgy beszélnek veled mint kb. egy rabszolgával, teljesítménybér
csak óvatosan!
Nem friss a kérdés, de most futottam bele, remélem aktuális még.
1. Nem kell fizetni előre semmit. Ha összetörsz egy autót arra van 100 ezer forint önrész. Tehát ha ripityára törsz egy autót akkor is maximum 100 ezer forintot kell fizetned, ha kisebb kárt okozol akkor kevesebbet. Ezt a fizetésből vonják le, fokozatosan, 10-20 ezer forintokért.
2. Nincs semmilyen tanfolyam amit ki kéne fizetni.
A kollégák fognak betanítani, a gép kezelésére, aztán mehetsz is dolgozni.
3. Fizetés attól függ hol dolgozol. Ha futár vagy valamelyik üzletnél akkor azt hiszem 150 körül van, de kapsz borravalót - nyilván környék meg ügyfél válogatja hogy mennyit. A központban 170-et kapunk plusz túlóradíj, legutóbb én 185-öt kaptam.
4. Szerintem nem szívás egyáltalán. Jó autóm van, kényelmes, légkondis, csak én használom, tehát bele lehet költözni kicsit. Én 500-600 kilométert megyek minden nap, de el lehet tölteni kellemesen. Podcasteket, zenét hallgatok, viszek magammal hideg vizet, rágcsát, telefonálgatunk a kollégákkal, el lehet lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!