Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy pszichiáter szakorvos,...

Egy pszichiáter szakorvos, vagy egy banki területen elhelyezkedett gazdaságinformatikus keres többet?

Figyelt kérdés

2018. júl. 15. 22:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ja és valóban, egy pszichiáternek el KELL végeznie az orvosit, ez 6 év. Aztán a pszichiáter szakorvosi még 60 hónap, azaz újabb 5 év. Ez eddig 11 év. Aztán sokan (úgy 60%) szakosodnak neurológiára is, ez szintén 5 év és az alatt korlátozottak a munka lehetőségek viszonylag.

Míg a gazdaságinformatika alapképzés 3 év, de egyetem alatt is lehet pénzt keresni és tapasztalatot gyűjteni. Így elég hamar lehet a juniorból Senior. Az MSc is pusztán csak 2 év.

2018. júl. 20. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként minél több embernek van egy bizonyos diplomája, az arra vonatkozó, arról készült fizetési statisztikák annál kevésbé megbízhatóak"

Fordítva. Tehát annál jobban megbízható következtetést tudsz levonni,minél nagyobb sokaságot vizsgálsz!

2018. júl. 20. 23:48
 13/15 anonim válasza:
Magyarországon azonos tapasztalatú gazdinfos akkor is többet keres egy pszichiáter szakorvosnál ha nem megy bankhoz. De ez két teljesen más terület milliónyi verzióval viszont nagy általánosságban akkor is az infoval lehet Magyarországon jobban keresni jelenleg. Ha a biosz/kémia érdekel jobban akkor szakorvosra ha pedig info/matek akkor gazdinfora menj. Ez most olyan mintha almát szőlővel hasonlítanál össze. A karriered során nem a pénz kellene hogy döntsön mert akkor utálni fogod amit csinálsz
2018. júl. 25. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Én inkább pszichiáter lennék, már csak azért is mert először ugye általános orvos kell hogy legyél és több területre is mehetsz és érdekesebb mint az informatika

én informatikát csinálom kényszerből de orvos szerettem volna lenni, mondjuk ha jó helyen dolgozol megfelelő gyakorlattal akkor informatikusként többet keresel mint egy pszichiáter általánosságban, az informatika viszont nagyon unalmas tud lenni...

2018. júl. 27. 16:46
 15/15 volus válasza:

Szerintem a pszichiáter sokkal jobban keres, ha minden bevételét figyelembe vesszük: eredeti praxis, magán praxis(ebben óriási dohány van), csúszópénz, gyógyszergyáraktól a lóvé stb

A presztizsről nem is beszélve, mert híres pszichiáter az van, de híres banki alkalmazott infós az nincs.

2018. júl. 28. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!