Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan csinálta Mészáros Lörinc?

Hogyan csinálta Mészáros Lörinc?

Figyelt kérdés

Megvettem a 100 leggazdagabb ujságot Mészáros Lörinc 2-helyen van!!!!

Elsö meg a Csányi Sándor.

Mészáros Lörincnek tavaly 120 milliárd vagyona volt,

Idén 280 milliárd !! Hogy az istenbe csinálta, triplázta vagyonát majdnem

Lepipálta a Facebookot is legértékesebb vállalatot is.

Egy év alatt 120 milliárdbol lett neki 280 milliárd, jövöre meg sz elsö helyen lesz és a Csányit is megelözi.

És nem értem hogy az emberek ezt miért haggyák mert ez már vicc, ez már nem szerencse hogy közbeszerzéseket nyer, ez már pofátlanság határa.

2018. júl. 13. 22:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen birka ország vagyunk. Ennyi.
2018. júl. 13. 22:51
 2/19 A kérdező kommentje:

Hát azok, de ez fizikai és,szellemi képtelenség hogy valaki 1-teljes év leforgása alatt ennyivel növelje vagyonát.

Vagy nem adozik és nem is kell neki, és,Orbán segitségével nyer meg mindent, vagy én nem tudom.

De semelyik másik milliárdosnak nem nö ekkorát a vagyona 1-év alatt

2018. júl. 13. 22:58
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Feltekenyek vagytok?:))
2018. júl. 13. 23:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Inkább betegek vagyunk mi átlag emberek hogy ezt haggyuk. Mások meg éheznek,de ezt haggyuk.
2018. júl. 13. 23:12
 5/19 anonim ***** válasza:

Azt mind a MAGYAR NÉP-től lopta el

Én azt vallom lassan lesz itt gond Usa-Kina

Oroszok-Eu

India

Arabok

talán maj eljön az az idő mikor az arulok vérétől piros lesz a Duna

2018. júl. 13. 23:14
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
tehetséggel, kiemelkedő inteligenciával és munkabírással építette fel a vagyonát ez a kiválló férfiú
2018. júl. 13. 23:20
 7/19 anonim ***** válasza:
7%
Sok irastudatlan, gebedjetek csak meg a gyarban:D
2018. júl. 13. 23:59
 8/19 anonim ***** válasza:
63%

Ahogy Bill Gates és Steve Jobs az amerikai, ő úgy a magyar piacgazdaság sikerének perszonifikációja. Kis hazánk egy igazi meritokrácia, talán egyedül a világon, hiszen Mészáros intelligenciája, szakértelme és karizmája tagadhatatlan.

A 60%-os NER-prolinak: nem, te szerencsétlen, nem vagyok irigy. Nettó egymillió felett keresek - nem a pártod és kormányod miatt. Engem mindig is inspiráltak a sikeres emberek, akik önerőből elértek valamit. Akkor is, amikor tök szegény családban voltam gyerek. És most is, hogy elkezdtem kicsit jobban keresni, mint az átlag.

Mészáros viszont a mérhetetlen NER-es korrupció gyümölcse; egy már-már értelmi fogyatékos alak, akit a Kedves Vezető jelölt ki a "nemzet vállalkozójának" és saját strómanjának a szintén bűnöző Simicska árulása után.

2018. júl. 14. 00:10
 9/19 anonim ***** válasza:
13%
Ha netto 1m folott keresnel, nem itt verned a nyalad cicabogar:)
2018. júl. 14. 00:27
 10/19 anonim ***** válasza:
19%
Na, te aztán rohadtul tudod, hogy mit csinál az, aki nettó egymillió felett keres, ugye? Elárulom, egy Európán kívüli IT cégnek dolgozom távmunkában, és a napi jelentést írom, prolikám.
2018. júl. 14. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!