Mennyit kaphat Bp-en egy operátor (nettó/hó)? Lánykori nevén betanított melós?
Olvasok hallok össze vissza mindent (200 alatt nincs ember Pesten c. népballada) egyesek esküdöznek rá hogy 8 elemis ismerőseik is 200 felett keresnek...
„Vannak olyan ismerőseim, akik 8 mindössze általánost végeztek - igaz pár éve már egy cégnél vannak - de 200-250 ezer NETTÓT megkeresnek havonta!“
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Most akkor mennyi is az annyi?
mert a fizetesek.hu bérösszehasonlító portál szerint az ágazati átlag olyan btto 170 körül van.
btto 170 az nettó 110? annyi se?
"írd a címet nagyon kérlek"
Nyugi úgyse fogod megkapni mert KAMU!!! Mit kell itt "írd meg privátban" ez egy anonim fórum!
Rakd csak ki ide!!
Miért nem?
MIért, ha elküldöd privátban és azt ÉN teszem ki ide azzal előrébb vagy?
Azt mondom én is amit az előző hszben: várjuk a címeket!
Na szarozzunk hogy így meg úgy meg privátban, ez egy anonim fórum. Tessék közölni a címeket.
"Nem tudom honnan veszik a nagy kamu átlagbéreket, "
Na azért állj.
Azt hogy hogyan jön ki a 300-as átlagbér azt értem. De attól az még nem igaz, egy nulla egy semmi adat.
Minta cégnél ahol a főnök, a sleppje stb keresi a horror fizetést, a sima melós meg kapj a nettó százat, és mennyi az átlagbér?
Van egy falu, 10ből 9 ember 100-at keres, 1 db ember a 10ből 1 misit.
Mennyi az átlag? 190.000....
Az nem rossz!!
de akkor miért is keres 10ből 9 ember 100-at csak? Hát mert ennyi az átlag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!