Ha bűnügyi nyomozó/ügynök szeretnék lenni, akkor milyen képzést kellene előtte elvégeznem?
Láttál már olyant, hogy a film nem ugyanaz, mint a valóság? Hogy a főhősre 3x rálőnek és mégis életbe marad?
Amerika nem Magyarország - az első teljesen korrekt választ adott: a bűnügyi nyomozóhoz nem programozónak kell lenni - max programozóként nagyobb előnyöd van egy ilyen munkához, de akkor is kell rendőrségi alapképzés is.
Láttam már olyant öcsisajt, és itt az ideje, hogy kilógjon a kezed a biliből. Ha tényleg ez az álmod kezdzetsz is készülni az egyetemi képzésre, nézd meg mik a felvételi követelmények, hajts rá a felvételi tárgyakra, illetve már most elkezdhetsz edzeni, mivel elég kemény az erőnléti vizsga. Mire te oda eljutsz valószínűleg középfokú nyelvvizsga is bemeneti követelmény lesz, szóval nem árt egy nyelvet se elsajátítani. Először lehetőleg az angolt.
De arra készülj fel, hogy köze se lesz a munkának ahhoz, amit az említett sorozatokban látsz, szóval ha ilyenre számítasz nagyot fogsz koppanni.
A kedvencen nekem:
"-aaah, azt csinálod, mint az Abby az NCIS-be???"
"-kábé" - már tudom mi jön
"- jajjdeizgalmas tökmenő blablablaaaa"
Elvárások: Ebbi megnyom két gombot a billentyűzeten , paff, az a gyilkos ott!.
Valóság: A labor dolgozik 7-8 hónapot rajta...vagy van használható eredmény vagy nincs :D
A fenti válaszoló jól írta, mit kell az nke-n elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!