Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthagyni egy munkát amiért...

Otthagyni egy munkát amiért nincs fejlődési, továbblépési lehetőség lehetőség? (ámbár, , jól'' fizet)

Figyelt kérdés

Azért tettem idézőjelbe, hogy jól fizet, mert azért mégsem minimálbér, bár nem is egy nettó 200.. Legalábbis már lassan 1 éve dolgozok egy olyan területen, ami nem igazán igényel speciális tudást, nem igényel nyelvtudást, ellenben ,,könnyű'' (legalábbis számomra).

Kérdeznélek titeket, akik kerültek már hasonló dilemmákba, érdemes otthagyni egy ilyen munkát? Ideje továbblépni más területre és fejlődni?

(23 éves vagyok, ez a terület amiről szó van, egyébként turizmussal kapcsolatos, és ahogy említettem rugalmas munkaidő és számomra könnyű, de nincs feljebblépési lehetőség sem) Amilyen területre mennék, kb a bármi, ami inkább dilemmát okoz, hogy érdemes-e otthagyni egy biztos, könnyű, közepesen jól fizető munkát ami rugalmas egy bizonytalanért? (Vagyis ha kiugrik ebből, nincs visszaút)

(Illetve azért tartom egy nettó 200 alatti fizetést is ,,jól fizet'' kategóriának, mert még csak 23 vagyok)

2018. júl. 8. 19:43
 1/5 A kérdező kommentje:
köszönöm előre is a tanácsokat, vagy véleményeket azoktól akik döntöttek már hasonló körülmények között
2018. júl. 8. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha találtál mást.

Addig jó ez is.

2018. júl. 8. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdjél el keresgélni, és ha találsz olyat, ami tetszik, válts.

Ha 23 évesen közlöd, hogy a jelenlegi munkád nem jelent elég kihívást számodra, túl könnyű, és összetettebb feladatokra vágysz, az csak jól fog kinézni egy interjún.

2018. júl. 9. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előzőekkel.

Még fiatal vagy és így hajlamos vagy a kevesebbel beérni. Az az igazság hogy manapság a munkaerőhiány miatt lehet és érdemes is váltani, ha jobb lehetőséged adódik.

Én is mondanám hogy kezdj el meló mellett keresni.

Igaz, az én példám ennek ellene szól. :)

Jól kerestem (400 nettó, 7 év tapasztalat a szakmámban), de semmi kihívás nem volt a melóban már. A főnököm is egy tahó volt, bár nem nagyon, de épp eléggé. Ő nem is engedett más munkakörbe a cégnél.

Szóval kis gondolkodás meg gyűjtögetés után felmondtam, "kiveszek egy nyarat magamnak" felkiáltással.

Kevesebb mint 1 hónappal később letwt új állásajánlatom (pedig alig pályáztam), ami érdekel is.

2018. júl. 10. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Mesélj, azóta mi a helyzet veled? :) Váltottál végül?

2021. febr. 11. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!