Csinálhatnak ilyet szoláriumban?
Vettem pár hónapja egy 100 perces szolárium bérletet, használhattam. Még van rajta 40 perc. És most azt mondta a szolis csaj, hogy nem szolizhatok, mert ellenőrzik már. Senkinek nem tudom oda adni a bérletet. Se eladni, se oda adni. Ilyen esetben mit csináljak? Csak akkor mondták volna az elején, hogy nem lehet járni. Mert most így nagy pénzkidobás.
17/F
"Vettem pár hónapja egy 100 perces szolárium bérletet, használhattam. Még van rajta 40 perc. És most azt mondta a szolis csaj, hogy nem szolizhatok, mert ellenőrzik már."
Mégis mit ellenőriznek? Leírnád azt is?
18 eves kor alatt tilos a szoli (EU szabalyozas, evek ota igy van), es valoszinuleg azt ellenorzik.
En visszavasaroltatnam a szolival a 40 percet, ha maskepp nem, apuval-anyuval visszamenve, vasarlok konyvet kerve, es amugy abbahagynam ilyen fiatalon a szolizast...
Lehet, hogy világos a bőre, és így készíti fel a nyaralásra.
Ne hagyd magad, mondd, hogy fizessék vissza, vagy feljelented őket.
mondd, hogy adják vissza a teljes összeget (nem csak a 40 percet, így jártak), különben feljelented őket. nem is adhatták volna el neked.
vagy ha nagyon ragaszkodsz (ki tudja milyen okból) a szolihoz, akkor mondd, hogy oké, ha már eladták neked, akkor vállalják a kockázatot, hogy bezárják őket vagy hatalmas pénzbüntetést kell fizetniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!