Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg lehet élni Budapesten...

Meg lehet élni Budapesten havi kb. fél millióból?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, vidékről költöznék fel egy állás miatt, viszont azt látom, hogy baromira el van szállva pl. a lakásbérleti piac. A fizetés amit a pozícióért ajánlottak, nagyjából havi fél millióra jön ki egyéb juttatásokkal együtt. Ki lehet ennyiből jönni egyedülálló férfiként?
2018. júl. 3. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Normális életszínvonalhoz nem elég. El lehet lenni belőle, de ebből nagy jövőt nem lehet építeni...
2018. júl. 4. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Nagyjából ennyiből élek, saját lakásban, plusz barátnőm keres olyan 900k-1 millió körül. Külön kasszán vagyunk. Félre tudok tenni évi 1 milla körül, 30-40 napot nyaralok, bejártam már a fél világot Kurdisztántól Japánig, jut étteremre, mozira, színházra. Bérelt lakással is sima ügy.
2018. júl. 4. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem világos, ha utánanéztél az albérletáraknak, mi a kérdés...

Mi egy 75nm-es lakást bérlünk rezsivel együtt 180 ezerért, szóval ahogy írták, megmaradna kb 300 ezred havonta. Ha tömegközlekedsz, 9500 a bérlet, ezen kívül pedgi Budapesten is nagyjából annyiba kerülnek a dolgok, mint vidéken.

Tehát ha otthon kijössz kb 300 ezerből, akkor Budapesten is menni fog.

2018. júl. 4. 13:07
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Két éve én is ebben,IT kerestem, nyomorogni belőle, most a 10 szétesett keresem az már elég egy kispolgári szegény,és életre

17/f

Orvos vállalkozó programozó mérnök közgazdász

2018. júl. 4. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog! Ilyen röhejesen alacsony fizetésből még faluhelyen sem jönnél ki. Kb. egy hajléktalan több pénzt kukázik össze havonta!

Viccet félretéve természetesen igen, nagyon is jól!

Egyébként is itt a gyakoris megmondóemberek mindegyike havi 2-3 millát keres, meg luxusvillában él, és természetesen "informatikus" (bármit is jelentsen), szóval sokra nem mész az itten válaszokkal.

2018. júl. 5. 12:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyedulallokent hogyne lehetne? En 140 ezerbol eltem sokaig, mindenem megvolt, akkor enis egyedulallo voltam, igaz harman laktunk az alberletben igy megoszlott a koltseg
2020. dec. 7. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!