Mennyire mázli egy 500ezer nettó feletti fizetés?
tudásuk...
szerinted, mikor némely diplomás épp hogy megkapja a minimálbért, mert kénytelen olyan munkát végezni amihez köze nincs?
Illetve vannak a négyórába bejelentők, akik 12 óráztatnak... na ott kereshetsz 200-250-et de kidö*lesz tőle rövid távon.
Ritka mikor valósan, a tudásért adnak 500-at
Vezetőként dolgozom, ahol ez az alap fizetés. Ennyit keresek és a szintemen én vagyok a legrosszabbul kereső, bár a legfiatalabb is. A többiek jóval több releváns tapasztalattal rendelkeznek.
Ahhoz, hogy ezt ilyen fiatalon megkapjam egy rakás szerencse kell. Nem erre vettek fel, csak toltak előre, ahogy üresedett fölöttem a hely, mert jobb megoldásnak tűnt, mint olyat felvenni, aki még ennyit sem látott a cég életéből.
Programozó ismerősök átlag nettó 400 körül keresnek Budapesten mindenféle szerencse nélkül. Viszont az is tény, hogy többnyire részben feketén.
"Ritka mikor valósan, a tudásért adnak 500-at"
Istenem, mégis szerintem miért fizetnek ki ennyi pénzt ha nem az értékért, amit az illető munkája képvisel?
Én tudás nélkül keresek 500 ezret.
A titok: Nem szabad alkalmazotti munkakörben dolgozni. Szerinted aki gazdag az alkalmazott?
Nem,
Nem szerencse ès nem mázli.
Titok piackèpes szakma kell,pl szoftverfejlesztő,gazdagsàgi matematikus.
Aki említette,hogy sok diplomás kap minimàlbèrt,azokat ne sorolja a diplomàk közzè.
Mert gondolom nem mèrnökinformatikus,programtervező informatikus,gazdasági matematikus,matematikus,villamosmèrnök,gèpèszmèrnök.
Ezekkel 2,3 èv sőt annyi se kell.
Amúgy vàllalkozókènt 500k bakkfitty,mi fejlesztők ennèl sokkal többet keresünk meg ALKALMAZOTTKÈNT.
Nem kell 20,30.
Amúgy igazad van utolsó a tököm akar 50 èves koromig vàrni,amikor túl leszek 2. infarktusomon ès a fiatal csajszik nem gerjednek màr ràm :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!