HR fizetés hogy alakul egy multinal? Mesterfoku diploma+2nyelv
Én is nagy mulitnál dolgozom és és egy pályakezdő marhára nem kapja meg a HR-en az 500 bruttót, de még a 400-at sem mindig.
A "le vannak fizetve" meg eleve non-szensz. Nincs mire fizessenek egy HR-esnek, lehetőség sincs rá és a HR csak előszűr (mikor még nem is találkoztak a jelentkezővel, ergo nincs kontaktus), később pedig a munkahelyi vezetők döntenek, nem a HR.
Ne itt veszekedjetek , nyilván meglehet kérni a brutto 500at is, pl ha a Mercihez vagy az Audihoz mész.. és tudsz felsőfokon vagy 2-3 nyelvet.. alap hangon kapsz annyi fizetést, főleg ha egyetemi diplomád is van.. egyik ismerősöm is így van , közgazdász diplomája van , és a Suzukinál van , de nem vették fel gazdasági szektorukba,hanem az a feladatköre hogy megy külföldre is előadásokat tartani illetve külföldiekkel beszél, üzletet köt stb..szinte tolmács is.. Mert 4nyelven tud.. és közel 1millat keres mindezért...
Nyilván ha épp tudsz közép szinten egy nyelvet , meg alap diploma de ahoz is hulye az ember, es úgy megy egy multihoz de az se nagy világhírű multi cég..stb..Nyilván akkor ez felejtős..átlagba így 200-250körül lesz netto+minden más... ezeket mind olyan emberektől tudom akik benne vannak,azóta már utána jártam mert itt mindenki össze vissza beszél,de nyilván ahány munkahely annyi fizetés...
De köszi mindenkinek! Megkaptam a választ, már nincs mit ragozni.
Nyilván 0hónap/év/ munka tapasztalat nélkül , hat igen.. kicsi rá az esély.. De nem sok időn belül meglehet már ezt kérni , azok feltételével amit előbb írtam.. Illetve duális képzésen úgy szerepel már mire végzel hogy 3ev munka tapasztalat.. Meg egyetemen belüli kiemelkedő teljesítményt is nézik, tanulmányi versenyeket stb.. ki mit csinált eddig..
Na de köszi mindenkinek , most már nem kell írni ide. Megkaptam a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!