Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért engedik a cégeket...

Miért engedik a cégeket kamuból hirdetést feladni ha válaszra sem méltatnak? Büntetést kéne kiróni rájuk!

Figyelt kérdés

2018. jún. 29. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

Hát na..

Engedik.

Melyik cég, milyen munkakörben?

Lehet, hogy telefonon kellene felhívni őket, és személyesen menni állásinterjúra.

Ezt nem büntethetik, mivel nincs megszabva a válaszadási intervallum.

Milyen cég, milyen munkakör?

2018. jún. 29. 17:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Minek vannak a HR osztályok mert ezek szerint csak a napot lopják feleslegesen fizetik őket!
2018. jún. 29. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Jogos a kérdésed, megtisztelhetnének egy válaszlevéllel. De vannak nagyon lassú cégek, például egyszer olyan állásinterjún voltam, hogy nem is emlékeztem már arra sem, hogy ehhez a céghez jelentkeztem, arra meg végképp nem, hogy milyen állásra. Az interjún a HR-es előtt volt a CV-m meg az álláskiírás, onnan próbáltam meg lopva kipuskázni, hogy ez milyen állás. Emlékszem azzal kezdte, hogy miért pont erre az állásra jelentkezem – és nem tudtam válaszolni!!!
2018. jún. 29. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Azrt mert te épp nem kellesz senkinek (a kérdésed alapján megértem, miért is nem), azért a munkaerőpiac még működik.
2018. jún. 29. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Az a baj a válaszlevéllel hogy visszaválaszolnak rá. "mi volt a baj velem?" " találtak jobbat nálam?" "A k.--va any--d te g>>ci" "Apukám a navnál főnök fel foglak nyomni" és ilyesmiket szoktak visszaírni nekem. Már egy ideje én sem írok válaszlevelet.
2018. jún. 29. 18:32
 6/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
38%
Attól, hogy nem válaszolnak, még nem biztos, hogy kamuhirdetés.
2018. jún. 29. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Egyszerű ha 3 munkanapon belül nem írnak vissza, nem te vagy az emberük.

Nekem volt olyan, hogy 2 év múlva hívtak fel. Mondtam, köszi nem, akkor kellett volna a meló, azóta már van.

2018. jún. 29. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
jajj ne már megint te vagy...
2018. jún. 29. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó, azért amikor 80 helyre jelentkezik az ember, és egy helyről se jeleznek vissza, ott nagyon elgondolkodik az ember, hogy kell-e egyáltalán bárhova is a munkaerő, és nem csak kamu tényleg az egész.
2018. jún. 30. 22:04
 10/10 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Jó, azért amikor 80 helyre jelentkezik az ember, és egy helyről se jeleznek vissza"

Azért ha valaki 80 helyre ad be jelentkezést, és sehova sem kellett, ott már rég el kellett volna azon gondolkodni, hogy nem az illetővel van-e a probléma, nem ő szeretne-e kicsit többet, mint amit a végzettsége/tudása/tapasztalata engedne.

2018. júl. 1. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!