IT-ban melyik cegek fizetnek most a legjobban Magyarorszagon?
SAP (ha az össz csomagot nézzük, fizu megáll bruttó 800K-nál, de jár az autó)
BlackRock,
Nuance,
MSCI,
Banki projektek alvállalkozóként.
nem nagyon fizetnek bruttó 800-900-nál többet senkinek aki "csak" fejlesztő.
cserébe ott a céges autó +a közel milliós cafeteria + 2-3 havi bónusz.
SAP nem áll meg ennyinèl simàn elmegy ez bruttó 2M-ig nyilvàn èvek múlva,kocsi stimmel.
BlackRock(elmegy nem fizet annyira hude)
Morgan Stanley főleg ha màr Java Architect vagy vagy C++ expert,itt is adnak cèges verdat egy szinten
Oracle ez is nagyon jol fizet
Banki projektek tènyleg nagyon jól fizetnek de sajnos JEE alapú rendszert kell tàkolni.
Erre nehèz vàlaszolni kèrdező.
Javas vagy?
Spring,hibernate,unit test,mockito ezek mennek?
De ne gyere haza,maradj kint menj àt a GoldMan Sachshoz vagy kontraktorkènt dolgozz kint vagy menj àt Dunaiba,Svàjcba.
Ott 12.000 eurot meg kereshetsz.
Nem tudom mennyi ès milyen tapasztalstod van.
Autót ti mennyibe számoljátok? Nyilván X fizu + autó = Y fizu.
Csak azért kérdezem, mert én kaptam céges autót de előtte saját autóm sosem volt. Ha váltanék tuti nem kapnék autót, mert az én szintemen ez nagyon ritkaság.
Persze, hogy mennek. Senior java dev vagyok az egyik nagybanknál Svájcban. Contracting napi kb 850 CHF-ért.
Nyilván nem is a pénz miatt akarok hazamenni, van pár magánéleti nyűg, ami miatt most kell nekem 1-2 év Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!