Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikorra tudtatok stabil...

Mikorra tudtatok stabil hátteret teremteni magatoknak?

Figyelt kérdés
Én most nettó 300 ezret keresek körülbelül, ami szerintem pályakezdőként nem egy rossz fizetés. Mégis kilátástalannak érzem a helyzetet. 100 ezer elmegy albérlet+rezsire, körülbelül 100 ezer, amit havonta félre tudok rakni, amíg a barátnőm tanul. Mire egy élhető lakásra való összejönne az kb 15 év, de akkorra már lenne gyerek szóval nagyobb lakás kellhet. Esetleg autó, nyaralasok, stb... Ti ezt hogy eltetek meg?

2018. jún. 27. 20:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
25 vagyok. Nem tudom milyen ütemben fog emelkedni.
2018. aug. 6. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
2003ban jottem ki az egyetemrol, 250 nettot kerestem, akkor ez Pecsen mocskos jo penz volt. 2008ban tudtam venni egy lakast, addig anyameknal laktam. A CHF hitel persze nekem is betett, de 2012re visszafizettem, ekkor osszekoltoztunk a baratnommel, ra egy evre osszehazasodtunk. Viszont innen lehetetlennek tunt tovabblepni, ugyhogy elkezdtem kulfuldre palyazgatni, vegul Svajcban kotottem ki egy banknal, itt most havi 1 milla korul takaritunk meg, azert igy mar pofasabb a jovokep.
2018. nov. 19. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Netto 300 ezer kezdőként?? Elárulom, hogy nekem 40 évesen 170-180 nettóm volt és az jó fizunak számított...(kb. 3 évvel ezelőtt)

Én a lakást örököltem, de a te esetedben hosszú idő, míg saját lakáshoz juthatsz, legalábbis hitel nélkül szinte lehetetlen.

2018. nov. 19. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem örököltél, akkor lényegében csak a lakáshitel maradt, ami nem az ördögtől való (jó eséllyel nem lesz magasabb, mint a jelenlegi lakbéred). Érdemes szülők segítségét kérni önerőhöz és kezességhez/jelzáloghoz, de az onnantól komoly felelősség.
2018. nov. 19. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!