Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában szeretnék dolgozni?

Angliában szeretnék dolgozni?

Figyelt kérdés

50 éves vagyok, 120 órás angol tanfolyamon vettem részt. Van üzemmérnöki diplomám is. Főleg a méhészetben érdekelne munka mert meg akarom tanulni és azzal egyidőben a nyelvtudást is tudnám fejleszteni.

Mielőtt nekivágok az ismeretlennek, néhány ötlet azért jól jöhet azoktól akik már találtak kint például mezőgazdasági idénymunkát.

Valamikor Ausztriában sokat jártam még kerékpárral is, és az alapján kissé olyan előérzetem van hogy nem lehet könnyű angliai gazdáknál munkát találni, főleg az én koromban. Vagy álljak be árufeltöltőnek? Mivel a gyenge nyelvtudással azért előreláthatólag nem a középosztályban kezdhetem odakinn, ez benne van a pakliban.

2018. jún. 25. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:

50 évesen hiányos nyelvtudással, hááát sok sikert hozzá.

Mezőgazdaságban nem fogsz munkát kapni, és ha betanított munkát végzel, utána a HR-esek nem nagyon fognak foglalkozni veled.

2018. jún. 26. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Második kérdésed, és még mindig felejtsd el.

nyelvtudás nélkül mit akarsz? Egy ügyet nem tudsz elintézni.

A "hávárjú", meg "ájszpík ingliss" nem elég :D

2018. jún. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!